Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulaş Polat, başkan yardımcılığından istifa etti... İşte istifasının perde arkası!

Ulaş Polat, başkan yardımcılığından istifa etti... İşte istifasının perde arkası!

Bornova Belediyesi'nde dün şok bir istifa yaşandı.Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Ulaş Polat, sosyal medyadan bir mesaj yayınlayarak istifa etti.İşte istifanın perde arkası...

  • Ege Postası
  • 30.05.2020 - 17:14

EGEPOSTASI- Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un belediye başkanı seçilmesinin ardından Siyasi Başkan Yardımcılığı görevine getirdiği Ulaş Polat görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Polat'ın istifasının parde arkasında son zamanlarda iyice gün yüzüne çıkan anlaşmazlıklar olduğu öğrenildi. İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın kardeşi olan Ulaş Polat ile Başkan İduğ'un ilçe kongre süreciyle başlayan anlaşmazlıklarının sebebi İduğ'un Mahir Polat ve Kamil Okyay Sındır'dan uzaklaşarak Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'a yakınlaşması olduğu iddia edildi. Kongrede İduğ, Mahir Polat ve Kamil Okyay Sındır yapısı ayrışınca Ulaş Polat'ın da arada kaldığı, bu nedenle istifa etmek zorunda kaldığı öne sürüldü.

Öte yandan belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Ulaş Polat'ın büyükşehir belediyesi şirketlerinden birinde yönetici olarak görev alacağı iddia edildi.

Aynı zamanda Bornova Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili de olan Polat, belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini sosyal medyadan açıklarken şu ifadelere yer verdi:

''Her yeni yol için temel belirleyici, eski bir yolun sonuna dek yürünmesidir.'' Demiş Oruç Aruoba Yürüme kitabında, 2014 yılından beri devam ettiğim meclis üyeliğimde çok yolları yürüdük ve Partimizin iktidar yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu gün aldığım kararla yaklaşık bir yıldır onurla yürüttüğüm Bornova Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde başta sevgili partililerimiz olmak üzere tüm Bornova halkına Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve esaslarına yakışır şekilde hizmet etmeye çalıştım, bu süre içerisinde hata ettiysem affola. Bundan sonra da Meclis Üyesi olarak yine tüm partililerimizin emrinde Partimizin iktidarı için çalışmaya devam edeceğim. Oruç Aruoba ile başladığım yazıyı son söz olarak yine Oruç Aruoba ile sonlandırayım “Önemli olan kişinin bütün değişim süreçleri içinde bir değişmeyen yön tutturabilmesidir” Bu değişmeyen yönde omuz omuza yürüdüğümüz bütün yoldaşlarıma destekleri için sonsuz şükranlarımı sunarım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.