www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Uğur Yanıkdemir Kurtuluşspor´da

Uğur Yanıkdemir Kurtuluşspor´da

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kurtuluşspor, Pazarspor´dan tecrübeli sağ açık Uğur Yanıkdemir´i renklerine bağladı.

İmza töreninde konuşma yapan Kurtuluşspor Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Ekmekçi, "Öncelikle Uğur Yanıkdemir kardeşimiz Kurtuluşspor´a hayırlı uğurlu olsun. 30 yaşında sağ açık mevkiinde oynayan Uğur Yanıkdemi´i Pazarspor´dan genel kaptanımız Olcay İleri´nin gayretli çalışması sonucu takımımıza kazandırdık.O da sağ olsun Kurtuluşspor´u hedefi olan bir takım olarak gördüğü için teşekkür ediyoruz. Bu yıl mücadele edeceğimiz BAL Ligi´nde İstiyoruz ki taraftarımızayrı bir heyecan yaşasın. Her anlamda Kurtuluşspor  taraftarının yüreğinin bizimle atmasını istiyoruz. Bizim yüreğimiz nasıl atıyorsa aynı şekilde çarpmasını gönülden arzu ediyoruz? dedi

HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIM

Hedefi olan büyük bir camiaya geldiğini belirten yeni transfer Uğur Yanıkdemir, "Profesyonel liglerde uzun yıllar oynadım. Kurtuluşspor´u, BAL Ligi özlemi ve hedefleri olduğu için tercih ettim. İki tarafa inşallah hayırlı olur? şeklinde konuştu.

30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Uğur Yankıdemir, futbola 13 yaşında Atiker Konyaspor´da başladı. Yaklaşık 11 sezon forma giydi ve bu takımda profesyonelliğe geçiş yaparak A takımda forma giydi. Daha sonra sırasıyla Kartalspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Gazişehir Gaziantepspor, Evkur Malatyaspor, Tokatspor, Arsuz Karaağaçspor 1967, Kocaeli Birlikspor, Kastamonuspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon ise Pazarspor formasını başarıyla giyen tecrübeli oyuncu, 23 Eylül´de başlayacak yeni sezonda BAL Ligi´nde Kurtuluşspor forması giyecek.

Haber  ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25