Uğur Demirok: Ersun hoca ile farklı olacak

Uğur Demirok canlı yayında konuştu

Uğur Demirok: Ersun hoca ile farklı olacak
Trabzonspor'un tecrübeli stoperi Uğur Demirok basın toplantısı düzenledi.

Uğur'un açıklamaları şöyle;

Uzun yoğun ve güzel bir kamp oluyor. İlk etap hazırlanma ve yüklenmeyle geçti. Burada daha çok maç temposu ile oynuyoruz. Dün ilk karşılaşmamızı oynadık. Hazırlık karşılaşmaları da olsa kazandığımız için mutluyuz çünkü kazanmaya alışmalıyıyız. Burada iyi bir şekilde hazırlanarak lige girmek istiyoruz.

Bu sene benim için daha farklı olacak. Sahiplenme duygusu daha çok olacak. Takımımız oldukça genç ve biz onlara abilik yapacağız. Bir ayrılık dönemi oldu ancak artık buradayız elimizden geleni yapacağız.

Osmanlıspor'dayken içimden gelenleri yapıyordum. Oradayken de içimde Trabzonspor vardı. Bu nedenle iki dakikalık hakemlerin eyleminde saygı duruşunda da bulunmadım.

Her mevkide forma savaşı olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapıp hocamızın takdirine bırakacağız. Zorlu bir mücadele olacak. Durica da geldi, Mustafa Yumlu ve Akbaş da var. Ersun Yanal ile Trabzonspor'un farklı olacağına eminim. Çünkü hocamızın sistemi agresif. Bu sezon sahada savaşan bir takım göreceğiz.

Hocamızın isteklerini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Ligde de bunu yapmak istiyoruz. 

Ben de Euro 2016'da olmak isterdim. Oradaki hocalarımıza da saygı duyuyorum onların kararıdır. Yeniden inşallah milli takımda forma giyerim.

Geçen yılki Uğur ile şuanki çok farklı. Çünkü artık Trabzonspor'a alıştım. En kötü olarak sahada mücadele eden bir Trabzonspor görüneceğini söyleyebilirim. Sabırla herşeyin daha iyi olmasını bekleyeceğiz. Taraftarımızın da desteğini bekliyoruz. Taraftar olmazsa biz sahada olmayız zaten. Onlarla birlikte yeni stadımızdan rakiplerimizi kolay kolay çıkarmak istemiyoruz.

Genç oyuncular bize enerji katıyor. Çok iyi gençlerimiz var. Bu sene gösterecek oyuncular da var. Aramıza katılacak yeni transferler de olacak. Hep beraber güzel bir takım havası yakalayacağız. Gençler açısından Ersun Hoca çalışabilecekleri en iyi hoca. Onunla birlikte kendilerini geliştirebilirler.

Fikstür olumlu gözüküyor ama sahaya çıkmadan maç kazanılmıyor. Bizim için rakip önemli değil. Kasımpaşa ile başlayacağız, yenmek için sahada olacağız. 

Trabzonspor camiası yüksek hedefler için ilerliyor. Bu sene yeni bir oluşum yeni isimler ve yeni stad ile birlikte zaman içerisinde hedeflerimize gideceğiz.

Avrupa'da olmamamız biraz avantaj sağlar. Çünkü sadece lige odaklanacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler