UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, Karamürsel in düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

“Atalarımız hürriyetini çiğnetmemek için, silahsız ve cephanesiz bir şekilde işgal edilmiş bu toprakları düşmanlarımızdan temizlemek, bizlere bu toprakları hür ve bağımsız olarak bırakmak adına çok çetin mücadeleler vermiştir. Bin yılı aşkın bir zamandır bu topraklarda yaşamaktayız. Genç kuşaklarımıza ecdadımızın tarihini, mücadelelerini öğretmeli ve sevdirmeliyiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Türk genci, ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır’ sözü, bizlere genç kuşakların tarih bilinciyle yetiştirilmelerinin ne denli önemli olduğunu anlatmaktadır. Bizler bu günlere kolay gelmedik. Ecdadımız nice savaşlar, çatışmalar sonucu bizlere bu vatanı emanet olarak bıraktı. Aynı şekilde ecdadımızdan emanet aldığımız bu güzel şehrimizi ve vatanımızı aynı kuvvet ve iradeyle koruyarak hak ettiği değerlere ulaştırmak için yılmadan, usanmadan çalışmalı, öğrenmeli, öğretmeli ve üretmeliyiz.

Bu anlamlı günde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden Mehmetçiğimizin Allah yardımcısı olsun, dualarımız onlarla beraberdir. Karamürsel Halkımızın 04 Temmuz Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü’nün 99.’inci yıldönümünü kutluyorum.”dedi.

UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti

Genel Başkanı

Ahmet ÖZ



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı