SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kararı

Koronavirüs salgını sebebiyle futbol organizasyonlarına ara verilmişti. UEFA bugün 55 ülke federasyonu ile video konferans gerçekleştirdi. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

UEFA, bugün 55 ülke federasyonunun temsilcileri ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Toplanın gündemi ise koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen liglerin durumu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ERTELENDİ

UEFA, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci bir karara kadar askıya aldığını açıkladı.

MİLLİ MAÇLAR ERTELENDİ

UEFA, üye ülke federasyonlarıyla yapılan video konferansın ardından EURO 2020 play-off karşılaşmaları dahil haziran ayında oynanacak tüm milli maçların ertelendiğini açıkladı.

FİNANSAL FAİR PLAY AÇIKLAMASI

UEFA'dan açıklama, "Mevcut olağanüstü durumlarda, kulüplerle ve federasyonlarla FFP konusunda tekrar görüşme yapılması konusunda anlaşma sağlandı. 2020/21 turnuvaları için, lisanslama çalışmaları konusundaki süre ertelendi." ifadeleri kullanıldı.

HAZIRLIK MAÇLARI DA İPTAL EDİLDİ

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre "UEFA'ya bağlı tüm organizasyonlar, hazırlık maçları da dahil olmak üzere, bir sonraki bildirime kadar ertelenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

EURO 2020 ERTELENMİŞTİ

2 hafta önce yapılan toplantının ardından ise UEFA'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı 2021 yılına ertelediği açıklanmıştı.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler