UEFA'nın Asker Selamı kararı!
UEFA, A Milli Takımımız hakkında açtığı "Asker Selamı" soruşturmasında kararını verdi.  
UEFA'nın Asker Selamı kararı!

UEFA, A Milli Takımımızın futbolcularının "Asker Selamı" için açtığı soruşturmada kararını verdi ve cezai tayinine yer olmadığını duyurdu.

Milli futbolcular; Arnavutluk ve Fransa maçlarında, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek olmak amacıyla, asker selamı vermiş, UEFA konunun siyasi olabileceği gerekçesiyle soruşturma başlatmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve başkanvekili Servet Yardımcı'nın yanı sıra Cenk Tosun ve Hakan Çalhanoğlu da UEFA'ya savunma vermişti.

"CENK VE HAKAN GÜZEL SAVUNDU"

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Servet Yardımcı, UEFA'nın kararıyla ilgili TRT Spor'a açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı: "Dün yapılan duruşmaya Cenk Tosun ve Hakan Çalhanoğlu da geldi. Avukatımız bizi çok iyi savundu ve ikna ettik. UEFA, 'Asker Selamı' için ceza vermedi, tasvip etmediğini söyledi. Sadece 50 bin €, tribün olayları ile ilgili TFF'ye ceza çıktı. UEFA, kınama yapmadı. Sadece böyle bir selamı tasvip etmediğini söyleyen bir karar çıktı. Zaten haftalardır görüşmelerde bulundum. Cenk Tosun ve Hakan Çalhanoğlu başarılı bir şekilde bu selamı nasıl verdiklerini, bu selamı verirken ne hissettiklerini anlattılar, kurulu çok güzel ikna ettiler. Çocuklarımızın bu selamdan hiçbir ceza almadan dosyanın kapanması sevindirici."



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL