ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜNÜ ŞENAY SAKAL’DAN ALDILAR

İstiklal Marşını koro halinde seslendirme yarışmasında uzunca orman Murat Nişancı Ortaokulu Sakarya üçüncüsü oldu.

 ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜNÜ ŞENAY SAKAL’DAN ALDILAR


Ay Yıldız’ın çocukları temalı Ortaokullar arası İstiklal Marşını koro halinde seslendirme yarışmasında Hendek Birincisi olarak yarışmaya katılma hakkı kazanan ve İlde yapılan finalde Sakarya üçüncüsü olan Murat Nişancı Ortaokulu ödülünü Şenay Sakal verdi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşını seslendirme yarışması ödül töreni düzenlendi.

Vali yardımcı Rauf Ulusoy,İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre,Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal,Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım,Erenler Kaymakamı Salih Karabulut,Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı ve çok sayıda protokol isimlerinin katıldığı ödül töreni yoğun katılım ile gerçekleşti.

Ay Yıldız’ın çocukları temalı Ortaokullar arası İstiklal Marşını koro halinde seslendirme yarışmasında Hendek Birincisi olarak yarışmaya katılma hakkı kazanan ve İlde yapılan finalde Sakarya üçüncüsü olan Murat Nişancı Ortaokulu müzik korosu Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesinde düzenlenen törende ödülünü Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal’ın elinden aldı.

Tören esnasında öğrencileri tek tek tebrik eden Sakarya Büyükşehir Başkan Vekili Şenay Sakal’bir hendekli olarak sizleri burada kürsüde görmek ve hendeğimizin adının burada okunması beni çok mutlu etti. Sizleri tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.

Sizleri yetiştiren Müzik öğretmeniniz Irmak hocaya ve müdürünüz Abidin Dayıoğlu’na teşekkür ediyorum dedi.

Törenden sonra Okul Müdürü Abidin Dayıoğlu, Müzik öğretmeni Irmak Ateş ve Rehber öğretmen Merve Özkök eşliğinde Agora AVM’ye giden öğrenciler gönüllerince eğlenip öğretmenlerinin kendileri hediye ettiği  sinema etkinliğini gerçekleştirip mutlu bir gün geçirerek okullarına döndüler.



Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184