Bakan Bozdağ, memleketi Yozgat’ın Şefaatli ve Boğazlıyan ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Boğazlıyan MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Bozdağ, burada ülkücülerle bir araya geldi. 

Bakan Bozdağ, Boğazlıyan programında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Selahattin Şenliler ve MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Tuna Çetintaş, objektiflere el ele boz verdiler. 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi öncesi ‘Evet’ oyunda bir araya gelen üç farklı partinin temsilcisi verdikleri pozla Yozgat’tan tüm Türkiye’ye mesaj verdi. Fotoğraf karesinde yer alan MHP İlçe Başkanı Çetintaş’ın bozkurt işareti dikkatlerden kaçmadı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ; “MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişimini müteakip yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yaşanan bütün olaylar karşısında milletin, devletin bekası ve geleceği için bu hükümet sistemi tartışmalarını sonlandırmak, siyasi istikrar, güçlü iktidar, etkin yönetim ve milletin kazanacağı bir düzene geçmek için bir çağrıda bulundu. Bu çağrı, değişim sürecini başlatan çağrıdır” dedi. 

AK Parti’li, MHP’li uzmanların, milletvekillerin bir araya gelerek hazırladıkları bu büyük reform paketinin yine MHP ve AK Parti milletvekillerinin oylarıyla parlamentodan geçtiğini kaydeden Bozdağ;
“Milletimizin kararının, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi çizgisinde duran bir duruşla milletimizin ve devletimizin bekası için büyük bir çoğunlukla ‘evet’ olarak neticeleneceğine ben yürekten inanıyorum. Herkesin yol arkadaşına bakması lazım, kimlerle yan yana duruyor, kimlerle aynı hedefe koşuyor ona bakması lazım. Ben Türkiye’nin aleyhine çalışanlarla ömrüm boyunca aynı istikamete hiç koşmadım. Bundan sonra da Rabbim koşturmasın, öyle bir zillete de bizi düşürmesin diliyorum. Boğazlıyan’da AK Parti, MHP büyük bir güçtür. Boğazlıyan’dan halk oylamasında rekor bir ‘evet’ sonucu çıkacağına inanıyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim