Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÜÇTEPE VE KUMKUYU’DA HİZMETİN ADI MÜKERREM TOLLU

 

Erdemli Belediyesi, Üçtepe ve Kumkuyu Mahallesi’nde bahçe ve ara yollarda yağmur suları nedeniyle zarar gören bölgelerde malzemeli bakım işlerini hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Ocak ayı içerisinde meydana gelen aşırı yağış ve heyelana anında müdahale ederek ulaşımda yaşanan aksamaların önüne geçtiği aktarıldı. Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘’Bölgemizde geçtiğimiz ay içinde yağmurun etkili olduğu bölgelerde meydana gelen heyelanlar ulaşımda sorunları da beraberinde getirdi. Yağışların etkisiyle hasar gören yolların olduğu bölgemize de ekiplerimiz anında müdahalede bulundu. Üçtepe ve Kumkuyu’da çiftçilerimizin geçim kaynağı olan bahçe ve ara yollarında meydana gelen hasarları gidermek ve onların sorunlarına çözüm getirmek adına malzemeli bakım işlerini gerçekleştirdik’’ diye konuştu.

HER MAHALLEDE EŞİT HİZMET VURGUSU

Erdemli’nin her mahallesinin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Başkan Tollu, her mahallede eşit hizmet vurgusu yaparak, belediyenin Üçtepe ve Kumkuyu Mahallesi’nde de arı gibi çalışarak hizmet etmeye devam ettiğini dile getirdi. Erdemli’nin bütünşehir yasası sonrasında 71’e yükselen mahalle sayısına dikkat çeken Başkan Tollu, bu artışa rağmen son derece büyük işler başardıklarının altını çizdi. En önemlisi köy-belde ve kent merkezi ayrımı yapmadan çalıştıklarını kaydeden Tollu, Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için çalışmalar sergilediğini söyledi.

TOLLU’YA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

Üçtepe ve Kumkuyu Mahallesi’nde yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti. Başkan Tollu’nun Üçtepe’de çiftçilikle uğraşan vatandaşların seralarının yol yapımı konusunda verdiği sözü yerine getirdiğini ifade eden vatandaşlar, kente de çok farklı alanlarda yatırımlar yaptığını belirtti ve Başkan Tollu’nun hizmetlerini takdirle karşıladıklarını sözlerine ekleyerek çalışmaların devamını dilediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol