Haberler

Ücretinde yüzde 40 indirim yapan Alper Potuk, Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzaladı

Güncelleme:

6 yıldır Fenerbahçe forması giyen Alper Potuk, alacağı ücrette %40 indirim yapma kararı aldıktan sonra sarı lacivertli ekiple yeni sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen Alper Potuk aldığı kritik kararla ücretinden %40 indirime gitmişti. Bu kararını hem Alper Potuk kendi sosyal medya hesabından hem de Fenerbahçe Kulübü açıklamıştı.

Alper Potuk, %40 indirim yaptıktan sonra 31 Mayıs 2022'ye kadar olan sözleşmesini bugün yeniledi.

Ücretinde %40 indirim yapan Alper Potuk, Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzaladı

İşte Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama;

Kendi talebi üzerine ücretinde %40 oranında indirime giden futbolcumuz Alper Potuk, bu kapsamda yeniden düzenlenen sözleşmesini imzaladı.

Kulübümüzde gerçekleştirilen imzada Sportif Direktörümüz Damien Comolli de hazır bulundu.

Bu imzayla Alper Potuk'un 31 Mayıs 2022'e kadar kulübümüzle olan mevcut sözleşmesi, ücretinde %40 oranında bir indirim yapılarak yenilendi.

Yeni sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Alper Potuk, "Hem kendi adıma hem de kulübüm adına hayırlı olsun. İnşallah uğurlu gelir. Sezona iyi başladık. İnşallah omuz omuza hep beraber, camiamız ve taraftarlarımızla sezonu şampiyonlukla tamamlarız" diye konuştu.

ALPER POTUK BÖYLE DUYURMUŞTU

Alper Potuk, sözleşmesinde %40 indirime gitme kararı aldıktan sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Fenerbahçelilik, gerektiğinde elini taşın altına koymaktır. Taraftarlarımızın beklentilerini yeri geldiğinde karşıladım, yeri geldiğinde karşılayamadım. Bundan sonra birlik olma zamanı. Tüm takım arkadaşlarımla bu sene çubuklunun başarısı için son ana kadar mücadele edeceğiz. Hep birlikte omuzomuzaşampiyonluğa yürüyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alper Potuk Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (13)

escobar:

biraz yusuf yusuf ettiği için indirime gitti. bu saatten sonra kimse almaz biliyor

5
1
yanıtYanıtla
yıgido5858:

zaten hakettiğide o kadar geldiği zamandan beri fenere kaç maç kazandırmış acaba

4
1
yanıtYanıtla
fethiye:

helal olsun valla

2
3
yanıtYanıtla
Bilgin:

Bu haliyle süper lig kulüplerinde top oynayamaz.onun için fenevi gasgaslamaya devammmmmm.

2
1
yanıtYanıtla
düşünür ama yazmaz:

yıllardır tonlarca parayı 2. lig topçusu gibi oynarak kazanmıştı baktı taraftar kazandığı para ile oynadığı oyun birbirine endeksli değil haklı olarak tepki gösterdi. sözleşmesi bitmesine 2 gün kala indirime gittim demek pek samimi gelmiyor. anadolu kulüplerinde kadroya girmesi imkansız. not edin bu günleri yine ilk 11 e giremiyecek. vasatında altında bi performansı var

3
0
yanıtYanıtla
fb:

seydou doumbia bonservisi elinde alın bu golcüyü ali koç başkan ersun hoca sprinter hızlı koşucu forvet istiyordu doumbia tam öyle hemde bedava alalım bu golcüyü sayın ali koç başkan

1
1
yanıtYanıtla
el nino:

@ indirimin altında sözleşme varmış belli. biliyor sözleşmesi bitse kimse almaz artık tatlı su kurnazı

1
1
yanıtYanıtla
BARLARDA KIZLAR FENERDE PARALAR YAŞA FB:

Taraftar baskısı, tepkisi yüzünden mecburen indirime gitmek zorunda kaldı. Yoksa bu tepkiler bitecek gibi değildi Alper''e karşı. Geceleri barlarda gezmekten top oynayamıyor. Yata yata dünya kadar para kazanıyor. Büyük takımda böyle şeyler yaparsan göze batarsın. Bakınız Tarık Çamdal Gs. Hemen paketleyip yolladılar. Burada oynamayıp para kazanmayı Anadolu takımlarında oynayıp daha az kazanmaya tercih etmiş. Ayrıca Tuvana gibi kızları bir daha görememem diyerek Fenerden ayrılmamıştır :D

2
0
yanıtYanıtla
fb:

ersun hoca transferde birde forvet istiyordu doumbia şu an boşta klupsüz alalım bu golcüyü fenerbahçe yönetimi sayın ali koç başkan en azından bedava pişman olmayız bu golcüyü alırsak hızlı koşu yapan hızlı top sürebilen bir oyuncu para verip kiralık oyuncu alacağımıza yada bonservis parası verip oyuncu alacağımıza doumbia olsun

1
0
yanıtYanıtla
köksal akın:

bu ülkenin enayileri bitmez, elin yabancısı dolarları cukka yapıyor, hemde soytarı oyunlarıyla bizimkiler bunlardan daha az alırız yarışındalar, örneğin gs lı ceket mi çakle mi neler aldı, delbosge bjk dan neler aldı, slimanyak fb den neler aldı, alan alıyor, , , ,

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title