Vakfıkebir’de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçe genelinde yapılan çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor.



Beş yıl boyunca ilçe tarihinin en büyük hizmetlerini yaparak kırılması zor rekorlara imza atan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, seçimin ardından geçen 3 aylık dönemde de hiç durmadan çalışmaya devam ediyor. Bir yandan kamu yatırımları ile ilgili üst üste müjdeli haberler açıklanırken diğer yandan mahalle ve yaylalarda alt ve üstyapı çalışmalarına büyük bir hızla devam ediliyor.
Vakfıkebir Hacıköy Mahallesi’nde yapılacak olan emniyet müdürlüğü binasının ihalesinin yapılarak kazma vurulma aşamasına gelmesi, Vakfıkebir için büyük bir önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesi yeni yolunun ihaleye çıkması ilçede büyük bir memnuniyetle karşılanmıştı.
Milyonlarca lira değerindeki kamu yatırımlarının yanı sıra Çarşı Mahallesi Cezaevi Caddesi, Büyükliman Mahallesi Hasan Cemil Güç Caddesi ve Kirazlık Yeni Mahalle Ömer Nakkaş Caddelerinde toprak işleri, sanat yapıları, yağmur suyu (drenaj hattı), çevre düzenlemeleri, parke taşı döşeme ve doğalgaz çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.
Ayrıca Hürriyet Mahallesinde beton yol ve yaya kaldırımı, Çarşı Mahallesinde parke taşı döşeme, Yaylacık-Ballı Mahallesi grup yolunda beton yol, Güneyköy Mahallesinde beton yol, Yalıköy Mahallesinde parke taşı ve çevre düzenlemesi, Çamlık-Yaylacık-Bozalan Mahalleri grup yolunda beton yol, sanat yapısı,  Kemaliye Mahallesinde parke taşı döşeme ve sanat yapısı çalışmaları gerçekleştirildi.
 Vakfıkebir Belediyesi yayla yollarında ve çok sayıda mahalle yolunda yol bakım ve onarım çalışmalarıda yaparak “Seçimden seçime değil, 5 yıl boyunca 365 gün çalıştık” sloganını harfiyen yerine getiriyor.