Anasayfa Haber PlayStation 4 Oyun Fiyatlarında Beklenmeyen Artış

PlayStation 4 Oyun Fiyatlarında Beklenmeyen Artış

PlayStation 4 fiyatları

PlayStation 4 oyun fiyatları için yeni bir zam geldi. Zam sonrasında bazı oyunların fiyatları 700 TL seviyesine kadar çıktı.

PlayStation 4 oyun fiyatları gittikçe yükselmeye devam ediyor. Bugün ise yapılan fiyat güncellemesiyle beraber PlayStation Store üzerinden satışa sunulan bazı popüler oyunların 700 TL seviyesini aştığını görmekteyiz.

Şimdilik, söz konusu fiyat güncellemesiyle ilgili PlayStation Store Türkiye cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat yapılan zam sonrasında 429 TL‘den satışa sunulan FIFA 20‘nin fiyatının 679 TL‘ye, 459 TL‘den satışa sunulan NFS Heat Standart Edition‘ın fiyatınınsa 709 TL‘ye yükseldiğine şahit olmaktayız.

Bunun dışında yakın zaman içerisinde 429 TL‘lik fiyat etiketiyle satışa sunulan Marvel’s Avengers oyununsa şu anda halihazırda 200 TL zam ile 679 TL‘den satışa sunulduğunu da belirtelim.

Haberin başında da belirtiğimiz gibi PlayStation Store‘daki zamlar ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak söz konusu bu zamların yakın zaman içerisinde satışa sunulacak olan PlayStation 5‘in oyunları için de geçerli olacağını tahmin etmekteyiz.

Bildiğiniz üzere, daha önceden yapılan resmi açıklamalarla beraber PS5 oyunlarının 80 Euro‘dan başlayan fiyatlarla piyasaya sunulacağı açıklanmıştı. Bu da yakın zaman içerisinde piyasaya sunulacak olan yeni nesil oyunların 800 TL seviyesinde satışa sunulabileceği anlamına geliyor.

Şimdilik, söz konusu bu zamların mağaza geneline yansıtılmadığını ve bazı oyunların halen eski fiyatlarıyla satışa sunulmaya devam edildiğini de belirmekte yarar var.

PlayStation 4 oyun fiyatları Zam Sonrası PS4 Oyun Fiyatları

  • FIFA 20 – 679 TL
  • Need For Speed Heat – 709 TL
  • Marvel’s Avengers – 679 TL 
  • PES 2021 – 319 TL