DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

TUZLALI KADINLAR ÜRETEREK GÜÇLENİYOR

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Marina Boat Show Eurasia’ya Katıldı. İhtiyaç Sahibi Kadınların El Emeği İle Hazırladığı “Denizle Anılan Tuzla” Temalı Ürünler, 3. Salonda Açılan Stantta Satışa Sunuldu. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Ar-Ge, Aileyi Güçlendirme ve El Sanatları Komisyonu’nun İşbirliğiyle El Sanatları Atölyesi’nde Hazırlanan Çapalı Nevresim Takımları, Yastık Kılıfları, Polarlar, Pike Takımları, Masa Örtüleri, Runner, Kapı Süsleri, El Nakış Havlular, Ev Dekorasyon Ürünleri, Geri Dönüşüm Malzemesinden Yapılan Ev Aksesuarları, File ve Bez Çantalar, Bambu Sepetler, Halı-Kilim Dokuma Tezgahı Stantta Yerini Aldı. Fuara Katılanlar, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Standını Detaylı İnceleyerek Ürünlerin Yapım Süreci, Hizmet Ve Faaliyetler Hakkında Detaylı Bilgi Aldı.

TUZLA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ KURSİYERLERİ KADINLARLA BİRLİKTE ÜRETİME KATILDI

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Kursiyerleri De Standı Ziyaret Ederek İhtiyaç Sahibi Kadınlarla Birlikte Üretime Katıldı. Tuzla Marina Boat Show’da Kurulan File Tezgahında File Ören Gençler, İhtiyaç Sahibi Kadınların Ev Ekonomilerine Katkı Sağladı.

ÜRETEN KADINI DESTEKLİYORUZ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu İle Beraber Standı Gezdi. El Emeği Ürünleri Yakından İnceleyen Dr. Fatma Yazıcı, Üretime Katılan Kadınlara Teşekkür Etti. Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla Marina Boat Show’a 3. Kez Hevesle ve İstekle Katılıyoruz. Üreten Kadını Desteklemek Adına Kadınlarımıza El Sanatlarını Öğretiyoruz. Kadınlarımız Hem Öğreniyorlar Hem de Ev Ekonomilerine Katkı Sağlıyorlar. Burada da Satış İmkanı Buluyoruz. Satışlardan Elde Edilen Gelir Kadınlarımıza Ekstra Olarak Bir Gelir Olarak Dönüyor. Üreten Kadını Desteklemek, Onların Evlerine Bir Katkı Sunmak, Üretmenin Keyfini Sürmelerini Sağlamak İstiyoruz. Üretmek de Bir Keyif, Bu Keyfi Tadınca İnsan Sürekli Üretmek ve Yeni Şeyler Yapmak İstiyor. Kadınlarımız Bunu Tatsın İstiyoruz. Bu Amaçla Bu Sergilere Katılıyoruz. Aynı Zamanda Onların El Sanatlarını Geliştirmek, Bilmedikleri Şeyleri Onlara Öğretmek İstiyoruz. Üretime Katılmak, Öğrenmek Kadınlarımıza Bir Nevi Terapi Gibi de Geliyor. Kadınlarımızın Maddi ve Manevi Kazançları Oluyor, Birlikte Eğleniyorlar, Dertlerini Paylaşıyorlar” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadınların Üretime Katılmasına Destek Sağlayan Kişi ve Kurumlara da Teşekkür Etti. Dr. Fatma Yazıcı, “Gönül Elleri Çarşımızın El Sanatları Komisyonu Gerçekten Büyük Bir Açığı Kapatıyor. Gönüllü Olarak Çalışan ve Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’nden Gelen Öğretmenlerimiz de Var.  Çalışmalarımıza Destek Verdikleri İçin Teşekkür Ediyorum” Şeklinde Konuştu.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın Standı, 25 Şubat 2018 Pazar Akşamına Kadar Her Gün 11.00-19.00 Saatleri Arasında Tuzla Marina’da Boat Show Eurasia 3. Salonda Açık Olacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA BELEDİYESİ VE MEVLANA İLKOKULU, GERİ DÖNÜŞÜMDE ÖRNEK BİR KAMPANYAYI SÜRDÜRÜYOR

HIZLI YORUM YAP