DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA’DA AŞEVLERİMİZ İÇİMİZİ ISITIYOR

Koronavirüs İle Mücadele Toplumsal Yapımızın Ana Unsurlarını da Ön Plana Çıkartıyor. Milletimizin Güçlü Çekirdek Aile Yapısı, Dayanışma Ruhu ve Yardımlaşma Yönünün Koronavirüs İle Mücadele Sürecine Yansıması, İçimizi Isıtan Birçok Görüntüyü de Evlerimize Taşıdı. COVID 19 İle Mücadele Sürecine, Evlerinde Kalarak Büyük Destek Veren Vatandaşlarımızın Gereksinimlerini Karşılamak İçin, Tuzla Belediyesi Birçok Konu Başlığı Altında Çalışmalarını Devam Ettiriyor.

Her Gün Binlerce Vatandaşımıza Hizmet Veren Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Aşevi, COVID 19 Mücadelesine, 65 Yaş Üstü Büyüklerimizin ve İhtiyaç Sahibi Ailelerin Günlük Yemek İhtiyaçlarını Karşılayarak Destek Oluyor.  VEFA Projesi İle Örnek Çalışmalara İmza Atan Aşevi, Binlerce Kişiye Uzanan Eliyle Hem Sofraları Hem Gönülleri Isıtmaya Devam Ediyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Koronavirüs İle Mücadele Sürecinden Önce de Sosyal Belediyecilik Anlayışı İle Hem Yalnız Yaşayan 65 Yaş Üstü Büyüklerimize, Hem İhtiyaç Sahiplerine, Hem de Okullarımızdaki Öğrencilerimize Aşevi İle Hizmet Veriyorken, Bugün Tüm İmkanlarımızı Mücadele Kapsamında Seferber Ettik.

Şehr-İ Emin Olarak İlçemizde İhtiyaç Sahibi Hiç Kimsenin Yalnız Olmadığını, Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanında Olarak Gösterdik. Göstermeye de Devam Edeceğiz. Bu Zor Günlerde de Yine Hemşehrilerimiz İle Beraberiz. Sahada, Saha Gerisinde, Evlerde Tüm Mücadeleye Maddi Manevi Destek Olmaya Devam Edeceğiz.

Bu Süreci Hep Beraber Aşacağız. Biz Vatandaşlarımız İçin Her Yerdeyiz.  Hemşerilerimizin Tek Yapması Gereken, Uyarları Takip Edip, Evde Kalarak Bize Destek Olması ve İhtiyaç Duyduklarında Bizi Aramasıdır.” Diyerek Koronavirüs İle Mücadeleye Herkesin Evde Kalarak Destek Vermesi Çağrısını Yinelemiş Oldu. Tuzla Belediyesi Aşevi, VEFA Çalışma Grubu ve İletişim Merkezine Gelen Çağrıları Değerlendirerek İhtiyaç Sahipleri ve Evden Çıkamayan Kimsesiz 65 Yaş Büyüklerimize Kesintisiz Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SEVİMLİ DOSTLARIMIZ YALNIZ DEĞİL…

HIZLI YORUM YAP