DOLAR

32,5640$% -0.01

EURO

34,8784% -0.05

GRAM ALTIN

2.422,73%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,68

BİST100

9.722,09%0,80

BİTCOİN

2086877฿%-3.20001

ETHEREUM

101986Ξ%-2.21126

a

TUZLA ERZİNCANLILARDA HÖKÜMETLİ SEDAT KİNSİZ GÜVEN TAZELEDİ

Tuzla Erzincanlılar Derneği Seçiminde Mevcut Başkan Sedat Kinsiz Güven Tazeledi Aydıntepe Sultan Sarayında Gerçekleşen Olağan Kurulda Mevcut Başkan Sedat Kinsiz ve Kürşat Özcan Yarıştı. Seçim Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunmasının Ardından Divan Kurulu Başkanlığı’na Selahattin Sarı Katip Yardımcılığına Cengiz Keçeci ve Kenan Cansızoğlu Oy Çokluğuyla İle Seçildi. Haziruna İmza Veren 104 Delegenin Oy Kullandığı Seçimde Sedat Kinsiz 67 Oy Alırken Kürşat Özcan İse 35 Oy Aldı. 2 Oy’da Geçersiz Sayıldı.


Dilek Temennilerde Söz Alan Kürşat Özcan Birlik Beraberlik Mesajı Verirken Büyüklerimizin Unutulmadan Gençlerimizi de Daha Aktif Edilerek Yeni Çalışma Döneminde Yeni Yönetime Başarılar Diliyorum Açıklamalarında Bulundu.

Mevcut Başkan Sedat Kinsiz Katılan Tüm Üyelere Oy Veren Vermeyen Herkese Teşekkür Ederken Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi. Tuzla Erzincanlılar Derneğinin Kapısı Herkese Açık Fikirlere Düşüncelere Saygımız Var Birinci Dönemde Yaptıklarımızla İkinci Dönemde Edindiğimiz Tecrübeyle Daha Önemli Çalışmalara İmza Atarak Tuzla’da Birlik Beraberlik İçerisinde Yeni Yönetimimizle Hemşehrilerimize Hizmet Edeceğiz Memleketimize Hizmet Edeceğiz Yeni Kongremiz İlçemize Erzincanımıza Hayırlı Olsun 8 Nisan 2017 Cumartesi Günü Saat 19:30’da Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezinde Tuzla Belediyesi’nin Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Buluşmalarından Erzincanlılar Gecesine Herkes Davetlidir Şeklinde Konuştu.
Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Elektrik Mühendisi Mehmet Kinsiz Kongre Sonrası Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Kongremiz Hayırlı Olsun Kazanan Erzincan Olmuştur. Kardeşliğimiz Daim Olsun Bizler Biriz Beraberiz Birlikte Erzincan’ız Bugünkü Kongremizin Kaybedeni Yoktur Seçilen Yönetimi de Seçilemeyen Adayları da Tebrik Ediyor Başarılar Diliyorum. Hökümetimiz Canımız Erzincanımız Herşeyin Üstünde Gelir Birlik ve Beraberlik İçerisinde Tüm Erzincanlıları Derneğimize Sahip Çıkmalarını İstiyorum Diliyorum Daha İyi Hizmet Etmek İçin Beraber Olursak Varoluruz Bölünürsek Yok Oluruz Can Erzincanlılara Bir Olmak Beraber Olmak Birlikte Erzincan Olmak Yakışır İfadelerini Kullandı.

TUZLA ERZİNCANLILAR YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

SEDAT KİNSİZ (BAŞKAN)

SEZAİ ERDİL

FUAT SARI

BAYRAM KERİM ÖZCAN

ERCAN TOZLU

ŞÜKRÜ KILIÇARSLAN

GÖKSAL NAÇAR

MEHMET KIRKGÖZ

RAMAZAN SARI

MURAT CANSIZOĞLU

DENETLEME KURULU

BURAK BAŞSOY

İLHAN ÜNAL

UĞUR ESKİ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ORDULULAR DERELERİ TUZLA’DAN ANADOLU’YA AKITTI

HIZLI YORUM YAP