DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

TUZLA BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELEYE HAZIR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Karla Mücadele Ekiplerini Gece Nöbetinde Ziyaret Ederek Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Tuzla Belediyesi, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Vatandaşların Mevsim Şartlarından Olumsuz Etkilenmemesi İçin Tedbirlerini Aldı. Tuzla Belediyesi, Buzlanma ve Don Olaylarına Karşın Yolları Açık Tutmak İçin 1.000 Ton Tuz Stoğu Hazırladı. 24 Saat Hizmet Veren Tuzla Belediyesi İletişim Merkezi de, Vatandaşların Taleplerini ve Karla Mücadele Ekiplerine İletme Koordinasyonunu Sağlıyor. Tuzla Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmalarında 55 Personel, Çift Vardiya 24 Saat Nöbet Esasıyla Hizmet Veriyor. Tuzla Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmalarında 2 Greyder, 5 Kar Küreme Aracı, 4 Beko Leoader ve 6 Kamyon Kullanılarak Kar Yağışında Başta Ana Caddeler Olmak Üzere Yolların Açık Tutulması Sağlanıyor. Tuzla Belediyesi Hava Sıcaklığının En Düşük Seviyede Seyrettiği Akşam ve Sabah Saatlerinde de Olası Buzlanma ve Don Olaylarına Karşı 1.000 Ton Tuz Stoğu Hazırladı. Karla Mücadele Ekipleri, Buzlanma ve Don Olaylarında Yolları Tuzlayarak Kötü Hava Şartlarında Yolların Açık Kalmasını ve Trafik Akışını Sağlıyor. Tuzla Belediyesi, Kamu Kurumları İle Okullarda Kar Yağışı ve Mevsim Olaylarından Etkilenilmemesi İçin Bu Alanların Yol Ve Girişlerinde Tuzlama ve Kar Küreme Yapacak.

Tuzla Belediyesi İletişim Merkezi 24 Saat Hizmetinizdetuzla Belediyesi’nin 444 0 906 Numaralı İletişim Merkezi, 24 Saat Hizmetini Sürdürüyor. Tuzla Belediyesi İletişim Merkezi, Vatandaşların İstek ve Taleplerinde Mesaideki Ekiplerin Sevk Ve Koordinasyonunu Sağlıyor.

Sokak Hayvanları Unutulmadı Tuzla Belediyesi, Sokak Hayvanlarını da Unutmadı. Tuzla Belediyesi Kedi Kulübeleri ve Sokak Hayvanlarının Kümelendiği Alanlarda Sokak Hayvanlarını Besleme ve Gönüllü Hayvan Severlere Kedi ve Köpek Maması Desteği Hizmetlerine Devam Ediyor. Tuzla Belediyesi, Mevsim Şartları Nedeniyle Görevli Ekip ve Araç Sayısını da Arttırarak Tuzla’nın Her Bölgesine En Kısa Sürede Ulaşıyor.

Başkan Yazıcı: Karla Mücadele Seferberliğine Hazırız Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 23 Şubat 2019 Cumartesi Akşamı Tuzla Belediyesi Karla Mücadele Ekibini Ziyaret Ederek Çalışmaları İnceledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Meteorolojinin Uyarıları Doğrultusunda Hazırlıklarını Tamamladıklarını Söyledi. Altyapının Yanı Sıra Yeni İmar Yolları Açımı, İşgalli Yolların Kamuya Kazandırılması ve Yol Genişletme Çalışmalarının İlçedeki Ulaşıma Ciddi Katkıları Olduğunu ve Bunun Kar Yağışında Daha Çok Önem Kazandığını Vurgulayan Başkan Yazıcı, “Karla Mücadele Çalışmalarımız İçin Ekiplerimiz Hazırız. Tuzla’da Bir Sorun Yaşanmaması İçin Tüm Tedbirleri Aldık” Dedi.

 

                                                                                

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA, ‘AŞK İLE OKUYOR’

HIZLI YORUM YAP