Tuzla Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği açıldı

Tuzla Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği, Tuzla Şifa Mahallesi’ndeki merkezinde açılışını gerçekleştirdi.

Tuzla Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği açıldı
Tuzla Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği açıldı Yonetici
Advert

Tuzla Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği, Tuzla Şifa Mahallesi’ndeki merkezinde açılışını gerçekleştirdi. Törene CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyin, Tuzla Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve eski belediye başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, Trabzonspor eski yöneticileri Gençağa Meriç ve Emre Aksoy, Trabzon A.Ş. eski yöneticisi Adnan Bayram, Kağıthane Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi ve yönetim kurulu üyesi İsmail Kayıkçı, Gazi Çengelköy Trabzonsporlular Derneği Başkanı Abdullah Murat Çakmak, Milliyet Gazetesi spor yazar-yorumcusu Aksal Yavuz, günebakış Gazetesi Spor Yazarı Özden Ayvaz, TAKA Gazetesi Spor Yazarı Aziz Sancak, Haber TS İstanbul sorumlusu Ömer Karakaş ve Trabzonsporlular katıldı.

Kurdele kesimi töreninden sonra dernek yönetimi tarafından katılan isimlere günün anlam ve önemine binaen ödüller verildi.

Açılış vesilesiyle bir araya gelme fırsatı bulan davetliler, Trabzonspor hakkında bol bol sohbet ettiler.

Organizasyon odaklı bir dernek olacağız

Dernek başkanı Erdal Yasin Tüysüz de Karadeniz Manşet’e şu açıklamalarda bulundu.

“Derneğimizin resmi açılışını bir süre önce yapmıştık. Bugün de merkezimizin açılışını gerçekleştirmiş olduk. Davetimize uzaktan yakından icabet ederek gelen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. 20 kişilik bir yönetim kurulumuz var. Geçen hafta da üye kabulüne başladık. 2000 civarı üye yapmayı hedefliyoruz. Merkezimiz sürekli açık olacak. Üyelerimizle birlikte burada Trabzonspor’un maçlarını izleyebileceğiz. Civarda çok sayıda Trabzonlu, Giresunlu ve Gümüşhaneli hemşehrilerimiz yaşıyor ve bunların da yüzde 90’ı Trabzonsporlu. Trabzonspor maçları için organizasyon gerçekleştirdiğimizde buradan rahatlıkla üç otobüs doldurup Trabzon’a maça gidebiliyoruz. Önümüzdeki haftalarda Trabzon’da oynanacak olan Beşiktaş maçına şimdiden planımızı yaptık, en az iki otobüs gideceğiz. Dernek olarak organizasyon bazlı ilerlemeyi düşünüyor ve Trabzonspor’a bu yoldan katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu hafta okullar açılıyor, Muş Varto’da bir okula 190 forma ve kırtasiye yardımı yapmak için gideceğiz"

Karadeniz Manşet

Trabzonspor Tuzla Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği Akif Hamzaçebi Hayrettin Nuhoğlu Ahmet Çabuk Emre Aksoy Gençağa Meriç Aksal Yavuz Erdal Yasin Tüysüz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg