• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tuz ekmek hakkını bilmeyen kör olur YUNUS KARAKAYA

Tuz ekmek hakkını bilmeyen kör olur

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.07.2015, 00:00
Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde 2014-15 sezonunu şampiyonlukla noktalayan Pınar Karşıyaka'nın kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a götürmesine bazı çevrelerin tepki göstermesine bir türlü anlam veremedim. Halk böyle inanır: İyiliğini gördüğü, ekmeğini yediği kimseye karşı saygısızlık ve hainlik eden kişiyi Allah cezalandırır.
Kendilerine gereksinmeleri için yardım edenlere karşı saygısız ve haksız yere olumsuz davrananlar bu davranışlarından dolayı bir gün cezalarını bulurlar, yaptıkları yanlarına kalmaz. Bu da böyle biline.

O SÖZE YILDIRIM TEPKİSİ
Karşıyaka Birliği Başkanı olan Mehmet Yıldırım biliyorsunuz aynı zamanda Karşıyaka Kulübü As Başkanı. Yıldırım, kendilerini suçlayanlara Sosyal Paylaşım Sitesinde gerekli cevabı vermiş zaten.
İşte Yıldırım'ın cevabı:
Malumunuz üzere bizim en büyük sivil toplum örgütümüz olan her dönemde gurumuz olan içinde koca bir tarih yaşatan spor kulübümüze yöneticilerine kimden gelirse gelsin yapılan hadsiz ve düşüncesiz yaklaşımları cevapsız bırakmayı içime sindiremedim...
Bu kulüp o ya da bu nedenlerle borç batığı içinde boğuşurken sesini çıkarmayanlar, kulübümüzü stat konusunda yalnız bırakanlar ve hatta tarihinde ilk defa mal mülk edinmesine açıkça engel olanlara, sadece siyasi gerekçeleri nedeniyle sessiz kalanlar tarafından, bu gün şampiyon takım devleti temsil eden bir makamdan davet alarak gidecek diye yalakalıkla suçlanacaklar öyle mi...
Peki, kim yalaka yoktan takım kurup tüm zorlukları aşarak arka arkaya Türkiye kupası Cumhurbaşkanlığı kupası ve en son Türkiye şampiyonluğu kazanarak bize gurur yaşatanlar mı yoksa yerel siyasetlerinde yer bulmak için Karşıyaka düşmanlığı yapan yamanlar dağına çöp tesisi, yolun ortasına kimseye yaramaktan çok zarar verecek hızlı tren yaptıran ve stadımız olmasın diye dava açan / açtıranlara göz yumanlar mı?
Kulüp binası için yer ararken bize atıl bir ofisi çok görenler kupa ellerinde caka satarken İzmir'e Euro ligi gelişine zerre katkı vermezken isimler açıklanınca üç kuruş prim vereceğiz diye beyan verirken niye susuyorsunuz.
Gazi Mustafa KemAtatürk'ün kulübümüzü ziyaret ettiği o anlamlı çok özel günlerin kutlama törenlerine katılmıyorsunuz ama o günleri anımsatıp mensubu olduğunuz zihniyetin yaptığı gibi bunun üzerinden prim yapmaya çalışıyorsunuz...
Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama Karşıyaka Spor kulübü yöneticilerde sporcuları da onları oylarıyla seçen gönül veren taraftarı da yalaka değildir.
Çok istediğimiz stadımızı yapan devlete bize kulüp idare bürosu tahsis eden devlete borçlarımızı ödemek için destek veren devlete gitmek yalakalık değil VEFADIR.
ŞANLI TARİHİYLE DAİMA ÖVÜNEN KARŞIYAKAYI PARTİLER ÜSTÜ GÖREN BİZ KARŞIYAKALILAR İSİMLERE PARTİLERE TAKILMAKSIZIN KARŞIYAKANIN BEKASI İÇİN ANKARA'YADA GİDERİZ FİZANA'DA...

Şimdi siz değin bakalım kim yalaka...

DEMİRCİ DEĞİŞİYOR


Bilmem Manisa'nın Demirci ilçesindeki değişimin farkında mısınız?
Bu değişimde kuşkusuz en büyük pay Belediye Başkanı Selami Selçuk'a ait. İlçesine hizmet için çalmadık kapı bırakmayan Başkan Selçuk, geçtiğimiz günlerde Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti ve ilçesine müjdelerle döndü. Demirci'ye yeni yapılacak sportif yatırımlar ile ilgili Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşmelerde bulunan Başkan Selami Selçuk, Demirci'ye yapılacak yeni yatırımlarında startını verdiler. Demirci'ye daha önce yapımına başlanan İmam Hatip Lisesi Halı Saha, Eğitim Fakültesi Halı Saha ve Eğitim Fakültesi Tenis Kortu çalışmalarının ardından şimdi de merkez mahallelere halı saha yapımı için protokol imzalandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA