• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 7 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

TÜYAP ERZURUM EV’LENİYORUZ, MOBİLYA, KİŞİSEL BAKIM ve KOZMETİK FUARLARI YARIN SÜRPRİZLERLE AÇILIYOR…

TÜYAP ERZURUM EV’LENİYORUZ, MOBİLYA, KİŞİSEL BAKIM ve KOZMETİK FUARLARI YARIN SÜRPRİZLERLE AÇILIYOR…
21 - 24 Mart 2019 tarihlerinde TÜYAP Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek

Kuruluşumuz Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından, T.C. Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu, Erzurum Ticaret Borsası,  Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Erzurum Mobilyacılar Odası, Erzurum Kuaförler ve Berberler Odası, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB’in değerli destekleri ile düzenlenen, DOĞU ANADOLU - ERZURUM EV’LENİYORUZ Evlilik Hazırlıkları, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, DOĞU ANADOLU-ERZURUM MOBİLYA Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı ve DOĞU ANADOLU-ERZURUM KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK Fuarı eş zamanlı olarak 21 - 24 Mart 2019 tarihlerinde TÜYAP Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 

Doğu Anadolu’nun önemli şehirlerinin başında gelen Erzurum’da bu yıl ilki düzenlenecek olan ve 40 bine yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapması hedeflenen fuarlarda evlilik sürecinde ihtiyaç duyulan tüm ürün ve hizmetlerin, yenilik ve güncel tasarımların tek çatı altında tanıtılması hedeflenmektedir.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, Türkiye’de her yıl ortalama 600 bin çift evlenirken, düğün organizasyonu ve evlilik hazırlıkları sektörleri de her geçen gün büyüyor ve evlenecek çiftlere sundukları alternatifler de ekonomiye ciddi katkılar sunuyor. Bu bağlamda Tüyap Erzurum’da düzenlenecek olan Fuarlar ile katılımcı firmalar, hedef kitlelerine ulaşma ve ürünlerini tanıtma çalışmalarını daha etkin bir biçimde yapabilme fırsatı yakalayacak, bölgenin ticari ve sosyo ekonomik potansiyeline de katkıda bulunacaklardır. Yoğun bir alışveriş döneminin yaşandığı evlilik hazırlıkları sürecinde çiftler, gelinlikten davetiyeye, mobilyadan halıya, beyaz eşyadan perdeye, düğün mekanından züccaciyeye kadar tüm ihtiyaçlarını bu fuarlarda görebilecek, fiyat karşılaştırması yapabilecek, yeni trendleri takip edebilecek ve fuara özel kampanyalardan faydalanabileceklerdir.

Ziyaretçiler 4 gün boyunca düzenlenecek defileler, dans gösterileri, müzik dinletileri, saç, makyaj ve kozmetik şovlar, kına gecesi organizasyonları ile sezonun tüm yeniliklerini yakında görme fırsatı yakalayacaktır. Ayrıca 21 Mart Perşembe günü saat 12.00’de yapılacak olan Açılış Töreni’nin ardından ise bir çiftimize nikah kıyılacaktır.

KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuarlar 21-23 Mart tarihleri arasında 10:00-21:00, son gün -24 Mart Pazar- ise 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25