GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TÜTÜNCÜ  ‘EVET’ DESTEĞİ İSTEDİ

TÜTÜNCÜ ‘EVET’ DESTEĞİ İSTEDİ

Tarih 14 Nisan 2017, 20:24 Editör Dursun ONUR

TIME- AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Giiersunlu’dan referandumda tercihlerini ‘evet’ten yana kullanmalarını istedi.


AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan referandumda Giresun halkından sandıkta tercihlerini 'evet'ten yana kullanacaklarına inandıklarını söyledi.

Başkan Tütüncü yaptığı yazılı açıklamada, devletin ve milletin bekası için, siyasi ve ekonomik istikrar için tüm Giresunlular'dan 'evet' desteği istedi.

Tütüncü, ‘Yeni Anayasa ve cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi, ülkemizde şimdiye kadar yapılacak reformların içinde, ülkemizin daha da ileriye gitmesi ve özellikle milletin birikmiş sorunlarının çözümlenmesi adına büyük bir adım olacaktır’ dedi.

GİRESUNLU HEMŞEHRİLERİMİZDEN ‘EVET’ DESTEĞİ BEKLİYORUM

‘Devletimizin ve milletimizin bekası için, siyasi ve ekonomik istikrar için tüm Giresunlu hemşehrilerimizin 'evet' desteklerini bekliyoruz’ diyen  Tütüncü, ‘AK Parti'nin değil, Türkiye'nin geleceği için, Giresun'un geleceği için, evlatlarımızın istikbali için bu referandum un ne kadar önemli olduğuna hassasiyet göstermemiz gerekiyor. İnşallah ülkemiz için uğurlu ve kademli olur. Ülkemizin geleceği adına çok büyük mesafeler kat ederiz. Bu referandum da hem Giresun'dan, hem de tüm Türkiye'den hep beraber zaferle ayrılacağımıza inanıyorum’ ifadesini kullandı.

Bu haber 1214 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BAŞKAN SIBIÇ, BİR İLKE İMZA ATTI

BAŞKAN SIBIÇ, BİR İLKE İMZA ATTI GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- CHP’li Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, bir ilke imza atarak takdir topladı.

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi