Tütüncü AVM 5. Şubesini hizmete açtı!

Kahramanmaraş’ın parlayan yıldızı Tütüncü AVM, düzenlenen görkemli bir törenle 5. Şubesini hizmete açtı.

Tütüncü AVM 5. Şubesini hizmete açtı!

Tütüncü AVM 5. Şubesini hizmete açtı!

Kahramanmaraş’ın parlayan yıldızı Tütüncü AVM, düzenlenen görkemli bir törenle 5. Şubesini hizmete açtı.

30 Mart 2019 Cumartesi 14:44

İçerisinde birçok seçkin markaların yer aldığı bölgenin en kapsamlı alışveriş Merkezi olan Tütüncü AVM’nin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Açılış törenine, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Bağımsız Belediye Başkan adayı Ejder Kaykusuz, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, genç girişimci Mesut ve Mutlu Bayraktar’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Güzel bir hizmete imza atıldığını belirten Güvenç; “Genç kardeşlerimizin kurduğu bu işletmenin memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni ev kuracaklara duyuruyoruz, şehrin göbeğinde A’dan Z’ye her tülü ürün var. Güzel bir hizmet, 35 kişiye istihdam sağlıyor. Kardeşlerimizi tebrik ediyorum.” Dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise; “Şehrimize değer katan bir yatırım olmuş. Bina olarak ta şehre estetik katan bir yer olmuş.  Genç girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.” Diye konuştu.

İşletme sahibi Mesut Bayraktar’da Kahramanmaraş halkına teşekkür etti. Halkın açılışa yoğun ilgi gösterdiğini katran Bayraktar, “Halkımızın açılışımıza gösterdiği teveccüh bizi çok memnun etti. Adeta şenlik havasında bir açılış yaptık. İnsanlar hem eğlendi hem hediyeler kazandı. İnşallah Kahramanmaraş halkının hizmetinde olmaktan onur duyuyoruz.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AVM’nin açılış kurdelesi kesildi. Dualar eşliğinde AVM’nin açılışı gerçekleştirildi.

Şenlik havasında geçen açılışta davetliler keyifli anlar geçirdi. Temsili yapılan yarışma ile vatandaşlara 200’ün üzerinde sürpriz hediyeler dağıtıldı.

   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326