Karamollaoğlu Diyarbakır''da: ''Artık bu ülkede değişime ihtiyaç var''

Karamollaoğlu Diyarbakır''da: ''Artık bu ülkede değişime ihtiyaç var''

Karamollaoğlu Diyarbakır''da: ''Artık bu ülk... Diyarbakır İstasyon Meydanı''nda düzenlenen mitingde konuşan Karamollaoğlu, genel başkanlık görevine geldikten sonra Diyarbakır''a sık sık geldiğini söyledi.


Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, "Bu bölgeyi şekillendirmek isteyen emperyalistlerin oyununa gelmeden, bu bölgede bulunan bütün ülkeler ve topluluklar bir araya gelecek ve problemlerimizi biz çözeceğiz. ABD, Rusya ve Avrupa bunları çözemez." dedi.

Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Karamollaoğlu, genel başkanlık görevine geldikten sonra Diyarbakır'a sık sık geldiğini söyledi.

Karamollaoğlu, bu bölgedeki ihtiyaçları ve hissiyatları bütünüyle göz önüne alarak rapor hazırladıklarını anımsatarak, kendi iktidarlarında herkesin mesut olacağını ifade etti.

Herkese el uzatarak kalbini kazanacaklarını dile getiren Karamollaoğlu, "Artık bu ülkede bir değişime ihtiyaç var. Hak ve adaletin yanında biz dürüst olacağız. Yalan söylemeyeceğiz, yetim malına el uzatmayacağız, komşumuzun derdiyle dertleneceğiz, yemeyeceğiz ve yedirtmeyeceğiz." diye konuştu.

Diyarbakır'ın tarım ve hayvancılıkta önemli bir desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Karamollaoğlu, ilde tarım ve hayvancılığın desteklenmesiyle Türkiye'nin buradan beslenebileceğini aktardı.

Temel Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

"Problemleri dile getirmekten kesinlikle çekinmiyorum. Bu bölgede kardeşliği, huzuru ve barışı pekiştirecek projelere ihtiyacımız var ancak bunlar adalet bazında gerçekleştirilebilir. Herkes bunu bilmelidir. Biz kardeşiz, birbirimizin yanında durmakla mükellefiz. Bu bölgeyi şekillendirmek isteyen emperyalistlerin oyununa gelmeden, bu bölgede bulunan bütün ülkeler ve topluluklar bir araya gelecek ve problemlerimizi biz çözeceğiz. ABD, Rusya ve Avrupa bunları çözemez."

Şahsiyetli bir dış politika izleme konusunda kararlı olduklarını vurgulayan Karamollaoğlu, başkasının etkisinde kalmadan adaleti, huzuru ve barışı sağlayacak dış politika uygulayacaklarını söyledi.

'SANDIKTAN EN GÜÇLÜ PARTİ OLARAK ÇIKACAĞIZ'

Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

"25 Haziran sabahı güneş burada bir farklı doğacak. Buna samimi olarak inanıyorum. Bu coşku, bunun en güzel işaretidir. Bu bölgede barışın ve huzurun sağlanması elbette birtakım adımların atılmasına da bağlıdır. 6 gün sonra herkes sandık başına gidecek. Herkes bilsin ki sandıktan partimiz bir bomba gibi patlayarak çıkacak.

En büyük patlamayı Diyarbakır'ımızda gerçekleştirerek tarihe bir destan yazdıracağız. Sandıktan en güçlü parti olarak çıkacağız."

'NEDEN CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILMADIĞIMIZI SORUYORLAR?'

"Başkanlık sisteminde, başkanı denetleyecek hiçbir müessese kurulmadı. Meclis, Başkanı denetleyemiyor, hakimler denetleyemiyor. Sayın Cumhurbaşkanı diyor ki; '5 senede bir gideriz, millete hesap veririz' Peki, arada yaşanan zulümler, baskılar, haksızlıklar ne olacak? Kim bunun hesabını verecek? Biz, CHP ve İYİ Parti ile ittifak yaptık. Yüzde 10 barajı önümüze engel olarak çıkarıldığı için. Neden Cumhur ittifakına katılmadığımızı, bu ittifaka katıldığımızı soruyorlar. Eğer iktidarda bulunan arkadaşlar, deminden beri tenkit ettiğim politakalarını değiştirirlerse, o zaman onlarla beraber olabilir. Ama 'Gelin teslim olun' derlerse, biz bu vebalin altına girmeyiz. Az oy alırsak, bu başkalarına yarar tereddütü var. Sen milli görüşe gönül verirsen, gel beraber çalışalım, en güçlü olarak Saadet Partisi sandıktan çıksın. Biz onların tkereddüt göstermesine rağmen, sandiktan en güçlü parti olarak çıkacağız. Bu seçim, belki 90 yıllık tarihimizde en kritik seçim. Eğer bir değişim meydana gelmezse, sıkıntılarımız artacak. Artık kimsenin tahammülü kalmadı. Bıçak kemiğe dayandı. Bunun üstesinden el birliğiyle geleceğiz."

Konuşmanın ardından partisinin Diyarbakır milletvekili adaylarıyla vatandaşları selamlayan Karamollaoğlu'na Diyarbekirspor forması hediye edildi.

"Karamollaoğlu Diyarbakır''da: ''Artık bu ülkede değişime ihtiyaç var''" haberi, 18 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 18 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Karamollaoğlu Diyarbakır''da: ''Artık bu ülkede değişime ihtiyaç var'' haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Karamollaoğlu Diyarbakır''da: ''Artık bu ülkede değişime ihtiyaç var'' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Politika Haberleri