Tur´un, ardından

Tur´un, ardından

Kupa tur´un ardından teknik patronlar konuştu.

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin:

"Bugün kazanmamıza rağmen tempo çok düşük olduğu için, oyundan hiç memnun değilim"

/resimler/2016-9/21/2149491701232.jpg

TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme Turu müsabakasında 3.Lig 2.Grup takımlarından Yeşil Bursa A.Ş takımını 3-1yenerek bir üst tura yükseldikleri maçın ardından "Bu maçı oynamak bazen çok iyi oluyor ama bazen de takımı görme açısından çok sevindirici olmuyor" dedi.

Ertekin,  karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında kazanmalarına rağmen tempo çok düşük olduğu için oyundan hiç memnun olmadığını belirterek,  "Tempomuzu yükseltmemiz gerekiyor. Belki top bizde daha fazla kaldı, daha fazla pozisyon buldu, oynadık goller de bulduk ama ben genel çerçevede çok memnun değilim, çok açık alanda oynadık. Onun için daha çok çalışmamız gerekecek. Yeni transferlerimizi görme şansımız oldu. İnşallah bundan sonraki lig maçında tempoyu yükseltiriz ve daha iyi iş çıkartırız" dedi.

/resimler/2016-9/21/2150127170435.jpg

Yeşil Bursa cephesi

3 Lig 2 Grup takımı Yeşil Bursa Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak yaptığı açıklamada Bandırmaspor ekibini tebrik etti.

Genç bir kadro olduklarını dile getiren Dinçbudak, "Bursaspor´un pilot takım olarak, hem ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. Burada da hem maç tecrübemizi oyuncularımızın arttırma adına hem de kazanma adına gelmiştik. İyi bir mücadele oldu.  Oyuncularım cesaretli bir şekilde oyunun doksan dakikasında hem hücumsal, hem savunma prensiplerini yapmaya çalıştılar. Bandırmaspor tecrübeli bir takım TFF 1.Lig takımı tecrübelerini konuşturup üç tane gol attılar. Onları tekrar tebrik ediyorum. Hem Lig de hem de Ziraat Türkiye Kupası´nda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli