1. HABERLER

  2. Turnuva'nın Şampiyonu Hallaçlı Spor
Turnuva'nın Şampiyonu Hallaçlı Spor

Turnuva'nın Şampiyonu Hallaçlı Spor

Turnuva'nın Şampiyonu Hallaçlı Spor

A+A-

Turnuva'nın Şampiyonu Hallaçlı Spor

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü tarafından gazeteci - spor yazarı Ömer Yılmaz anısına düzenlenen “Saygı ve Kardeşlik” futbol turnuvasının şampiyonu Hallaçlı Mahallesi  oldu.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü’nün düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının şampiyonu Hallaçlı Mahallesi oldu. 12 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Bahçelievler  Mahallesini 3-2 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Turnuvada Bahçelievler  Mahallesi ikinci olurken Toki  Mahallesi de üçüncülük kupasını aldı.Turnuvada dördüncülüğü ise Karaali mahallesi elde etti.

KUPA BAŞKAN DURUAY’DAN

Şampiyon Hallaçlı Mahallesi’nin kupasını Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay verdi. Başkan Duruay, sporun dostluk, sevgi, saygı, tanışma, birleştirme ve kaynaşma kaynağı olduğunu ifade ederek bir aydan bu yana devam eden turnuvaya katılan tüm mahalle takımlarını tebrik etti.

Turnuvada ikinci olan Bahçelievler Mahallesi’ne 2.’lik kupasını Gölbaşı Belediyesi Meclis üyesi Rıza Kuyrukçu,3.’lük kupasını TOKİ spora Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal verdi.Turnuvaya adı verilen Gazeteci Spor Yazarı Ömer Yılmaz’ın oğlu Serdar Yımaz’a Belediye Başkanı Fatih Duruay günün anlam ve önemini belirten plaket takdim etti. 

Bu haber toplam 1784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.