Bugun...

Türkoğlu Belediyespor Hazırlıklara Başladı

Türkoğlu Belediyespor Hazırlıklara Başladı
facebook-paylas
 Tarih: 20-09-2017 14:25:36  -   Güncelleme: 25-09-2017 16:24:36

Türkoğlu Belediyespor Hazırlıklara Başladı
Bu yıl Bölgesel Amatör lige yükselmek isteyen Türkoğlu Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına  kendi tesislerinde başladı.
 
 
Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör lige yükselme baraj maçında penaltılarda elenerek yükselemeyen Türkoğlu Belediyespor teknik direktörü Hasan Balkan Maraştaspor Gazetesine yaptığı açıklamada,''Bu yılkı yapılanmamızda geçen yıldan farklı olarak teknik ekibimizde Celil Bican hocamızı alarak kan değişikliği ile başladık.
 
Mayıs ayı itibariyle yeniden sözleşme yenilememizin ardından iç transferde Yusuf Kutur, Oktay Üstünel, Ufkun Erişmiş, Ömer Ergüven ve Kamil Çetintaş gibi oyuncularla yeniden anlaştık .
 
Daha sonra dış transferde eksik olarak gördüğümüz noktalara yardımcı hoca ve yönetimimizle belirlediğimiz 15/16 civarı oyuncuyla anlaştık.
 
Buyıl acele etmeden transfer ve yapılanma konusunda daha  geniş zamanda hareket ederek adımlarımızı attık.
 
 
Burada maddi manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Osman Okumuş, Türkoğlu Belediyespor başkanı Süleyman Topçuoğlu  ve yönetici büyüklerimiz sağ olsunlar gerekli desteği veriyorlar.
 
 
10 günlük bir ilk etap çalışmalarından sonra 3 kaleci 20 oyuncu olmak üzere 23 oyuncuyla 5/7 hafta aralığında ikinci etap kamp ve hazırlık evresini başlatarak müsabaka dönemine takımımızı hazır hale getireceğiz.
Etiketler

  DİĞER 1.Amatör Lig Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI