Türkiye'yi yasa boğan ölümle ilgili Valilik'ten skandal açıklama!

Türkiye'yi yasa boğan ölümle ilgili Valilik'ten skandal açıklama!
Kocaeli'nde oğlunun okul ihtiyaçlarını karşılayamadığı için intihar eden baba İsmail Devrim hakkında Valilik, "psikolojik" açıklamasında bulundu.

Kocaeli'nden gelen intihar haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Çocuğuna okul kıyafeti alamayan İsmail Devrim isimli vatandaş bu durumu gururuna yediremeyip intihar etti.

Kocaeli Körfez Hereke Nuh Çimento Meslek Lisesi'nde meydana gelen ‘pantolonsuz öğrenciyi derse almama’ olayıyla ilgili Kocaeli Valiliği gece geç saatlerde bir açıklama yaptı.

Üzücü olayla ilgili haberler yayınlandıktan sonra yapılan açıklamada, 2 saat içerisinde inceleme ve araştırma yapıldığı belirtildi ve “intiharın psikolojik olduğu, maddi nedenlere dayanmadığı” savunuldu.

valilike.jpg

Kocaeli Valiliği'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “21.09.2018 tarihinde Körfez ilçemizde yaşanan intihar olayı belirtilen linklerde internet haberi olarak yapılmıştır. Söz konusu haberler; intihar sebebi çocuklarına kıyafet alamadığı ve bu sebeple okula alınmadıkları şeklinde yayınlanmıştır. Yapılan araştırma ve inceleme sonucunda, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı olay sebebinin psikolojik nedenlere dayandığı anlaşılmıştır. Haberlerin kamuoyunu yanlış bilgilendirerek, olumsuz algı oluşturmaya sebep olduğu anlaşılmaktadır.”

İlgili Haberler