Türkiye´yi ilklerle tanıştıracak hastane

Türkiye´yi ilklerle tanıştıracak hastane

ACIBADEM ALTUNİZADE HİZMETE SUNULDU!

Acıbadem Sağlık Grubu, 22. hastanesini hizmete sundu. 200 milyon dolar yatırımla açılan Acıbadem Altunizade, 14 Mart 2017 günü hasta kabulüne başladı. Özgün mimarisinden özellikli hizmetlerine kadar Türkiye´nin sağlık gündeminde uzun süre konuşulacak bir hastane olan Acıbadem Altunizade, dünyada ilk kez 3 farklı ileri tanı yönteminin kullanıldığı 3´lü Hibrit Ameliyathane Sistemi ile dikkat çekiyor. Türkiye´nin ilk kez tanışacağı Gamma Knife ICON ve Robot Kollu Anjiyo gibi ileri tanı ve tedavi teknolojilerine de sahip olan hastane ayrıca, Türkiye´nin en gelişmiş Onkoloji Merkezi´nden Beyin Cerrahi Merkezi´ne, Hücre Tedavi Merkezi´nden Robotik Cerrahi Merkezi´ne kadar birçok özellikli merkezi bünyesinde bulunduruyor. Acıbadem Altunizade; hasta yakınları için özel bekleme alanlarıyla konumlanmış yoğun bakım ünitelerinden, Türkiye´nin en kapsamlı çocuk kliniğine kadar hastane mimarisinde ?bir ilk? dedirtecek özgün yapısıyla öne çıkıyor.

/resimler/2017-3/20/1116502726522.jpg

Acıbadem Sağlık Grubu, 22. hastanesini İstanbul´un hızla gelişen ve modernleşen Altunizade semtinde hizmete sundu. Altunizade´nin siluetine farklı bir soluk katacak şekilde tasarlanan Acıbadem Altunizade Hastanesi, 98 bin m² kapalı alanı ve 350 yatak kapasitesi ile sadece İstanbul´un değil, Türkiye´nin en büyük kapalı alana sahip ?özel hastanesi? olma özelliğini taşıyor. 18 ameliyathane, 75 yoğun bakım yatağı ve 550 araçlık otopark kapasitesiyle hizmet verecek olan hastane, 14 Mart´ta hizmete girdi.

Acıbadem Altunizade, teknik altyapısı, tıbbi teknolojisi, tüm uzmanlık dallarında yüksek nitelikli sağlık profesyonelleri ve hizmet yelpazesiyle yalnızca İstanbul´un değil Türkiye´nin yepyeni referans merkezi olmayı hedefliyor.

Aynı zamanda sağlık turizmi için yeni bir çekim merkezi olması planlanan hastanede, uluslararası hastalar için bir ?Health Point? merkezi konumlanarak; bekleme alanlarından, transfer hizmetlerine kadar pek çok özellikli hizmet sunulacak.

/resimler/2017-3/20/1117090457257.jpg



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı