Hava Durumu

Türkiye’nin gitmesi demek, kıyametin gelmesi demek

TBMM 20. dönem Rize Milletvekili ve Rize eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz,’’Bu güzel vatan giderse Kâbe’de gider ve bir daha Müslümanların ayağa kalkma şansı yok. Kimse Türkiye’yi yenemez. Çünkü Türkiye’nin gitmesi demek kıyametin gelmesi demek” vurgusu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2017 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2017 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Türkiye’nin gitmesi demek,  kıyametin gelmesi demek

İnegöl Belediyesi 28 Şubat’ın 20.yılında o günlerin en önemli tanıklarından biri olan TBMM 20. dönem Rize Milletvekili ve Rize eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz’ı İnegöllüler ile buluşturdu. Müze Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Ağrı Doğubayazıt’tan ayağının tozuyla gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, AK Partili bazı yönetim kurulu ve meclis üyeleri, bazı oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

28 ŞUBATIN GAZİLERİYİZ

28 Şubat’ın 20.yılında 28 Şubat sürecinin ortaya koyulduğu konferansta Türkiye’nin dünü ve bugününe dair tespitlere de yere veren Şevki Yılmaz, “bütün haçlı zihniyetleri birleşse, içimizdeki piyonlar onlara destek olsa Siyonistlerde onların yanına katılsa Türkiye’yi kimse işgal edemez ve yenemez. Bu zamana kadar her ne yaptılarsa da bunu başaramadılar. Bunca tahribata ve darbeye karşı Erbakan hocam, bendeniz ve nice isimsiz neferler 28 Şubatın mağduru değildir bizler 28 şubatın gazileriyiz ve bundan şeref duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

“VATANIN KIYMETİNİ BİLMEK LAZIM”

Darbelerin neden olduğunu anlamak için vatanın kıymetini bilmek lazım diyerek sözlerine başlayan Şevki Yılmaz, “Rize’de belediye başkanlığı görevimi yaparken Güneysu’da sel felaketi oldu. Bu afatta yeni köprülerin hepsi yıkıldı. 5-10 yıllık beton demirden yapılan köprüler yıkıldı. Ama 1000 yıllık tarihi taş köprülere bir şey olmadı sapasağlam ayakta kaldı. Rizeli ustaya sordum bu taş köprüler neden yıkılmıyor içinde demir çimento, beton yok. Usta gel göstereyim dedi başkanım. Bu taş köprüyü ayakta tutan küçücük bir taşı bana gösterdi. Bu parçayı buradan alsak en ufak yağmur taşkınında bu köprü yıkılır dedi. Onu görünce Türkiye’nin düşmanları neden var, Anadolu ile niçin uğraşıyorlar sorusunun cevabını buldum” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.