Camiyi bu kez bir kadın açtı

Sinop E Tipi Kapalı Cezaevi bünyesinde bulunan cezaevi camisinin açılış kurdelesini Türkiye’nin tek kadın başsavcısı olan Duygu Bayar Öksüz kesti.

Camiyi bu kez bir kadın açtı

Sinop E Tipi Kapalı Cezaevi bünyesinde bulunan mahkumların inşaatında çalışmalarıyla ve hayırsever vatandaşların da maddi katkılarıyla 8 ay önce yapımına başlanan cezaevi camisinin açılış kurdelesini Türkiye’nin tek kadın başsavcısı olan Duygu Bayar Öksüz ve Sinop Cezaevi infaz kurumu müdürü Abdülhamid Denizci birlikte gerçekleştirdi.

Açılış Programına katılan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz ve Sinop Ceza infaz Kurumu Müdürü Abdülhamid Denizci Sinop Ceza İnfaz kurumu camisinin ilk etabının vücuda gelmesinde maddi ve manevi emeği olan herkese teşekkür etti.

Camiyi bu kez bir kadın açtı - Resim : 1

Halksesi.com’dan Mete Çağdaş’ın haberine göre; Sinop İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel’in yaptığı duanın akabinde Sinop Cumhuriyet Başsavcısı, Sinop Ceza İnfaz kurumu Müdürü ve Hayırseverler ile birlikte kestikleri açılış kurdelasının ardından yapılan ikram ile program sona erdi.

Camiyi bu kez bir kadın açtı - Resim : 2

Programa Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Kıl, Cezaevi Savcısı Yücel Ertaş, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Abdülhamid Denizci, İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel, Kurum Müdürleri, Cezaevi vaizleri, kurum personeli, hayırsever vatandaşlar ve çok sayıda hükümlü katıldı.

Camiyi bu kez bir kadın açtı - Resim : 3

Odatv.com

arşiv