"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’de en âcil sorun geçim sıkıntısı

07 Mart 2021, Pazar 20:03
MetroPOLL’ün araştırmasına göre, Türkiye’de halk, “ülkenin en âcil sorunu” olarak geçim sıkıntısı ve işsizliği görüyor.

MetroPOLL Araştırma, her ay düzenli olarak yaptığı “Türkiye’nin Nabzı” anketinin Şubat ayı sonuçlarını paylaştı. Katılımcılara, “Sizce hangisi ülkenin en acil sorunudur?” sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 58’i, ülkenin en önemli sorunu olarak geçim sıkıntısı ve işsizliği gördüğünü söylerken, ikinci sırada “pandemi mücadele” yer aldı. “Terör ve güvenlik” sorunu yüzde 10,4 ile ikinci sırada, eğitim yüzde 9,2 ile dördüncü sırada, yeni anayasa yapımı ise yüzde 3 ile son sırada yer aldı.

Anketi değerlendiren MetroPOLL Araştırma’nın kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar, “MetroPOLL’ün Şubat 2021 araştırmasına göre halkın âcil sorunları arasında yeni anayasa pek yer alıyor sayılmaz” dedi.

Okunma Sayısı: 1505
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı