2. Akdeniz Zumba Masterclass Adana 14 Mayıs Pazar günü Adana Hiltonsa Oteli’nde gerçekleştirilecek ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen 800 dansçıyı aynı sahnede buluşturacak. Etkinliğin Organizatörü Erol Güncek Akademi’nin kurucusu Erol Güncek’le organizasyona dair ayrıntıları konuştuk.

800 ZUMBACI KATILACAK

Türkiye’nin ve dünyanın büyük ilgi duyduğu zumba, giderek insanları daha da mutlu eden bir egzersiz programı haline geldi. Bu mutluluğu herkesin yaşaması için büyük bir proje gerçekleştirildi. Bu projenin ikincisi Adana’da yapılacak. 2. Akdeniz Zumba Masterclass 14 Mayıs 2017 tarihinde Adana Hiltonsa’da gerçekleştirilecek. Gecenin organizasyonunu Erol Güncek Akademi üstlendi. Türkiye’nin farklı bölgelerinden zumba temsilcilerini Adana’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Erol Güncek, etkinliğe yaklaşık 800 zumbacının katılacağını açıkladı.

ŞOVLAR NEFES KESECEK

Zumba severler de Adana’daki organizasyon için hazırlıklarını sürdürüyor. 800 dansçının yanı sıra birçok dans okulunun da içinde bulunacağı şovlarla, inanılmaz bir gece yaşatılacak. Yüzlerce kişinin aynı anda dans edeceği etkinlik dolayısıyla Adana yine bir festival havası ve coşkusu yaşayacak. Türkiye’nin tüm şehirlerinden bu organizasyona destek veren zumba eğitmenleri ve dansçıları sahne performanslarıyla göz dolduracak ve Türkiye Zumba Team’den gözlerimizi alamayacağız. 


KİMLER KATILIYOR

Türkiye Zumba Team’de kimler var sorusunu ise Erol Güncek şöyle açıkladı:  ZES DIDEM ZEYBEK,  ZES ECEM ÖZCAN KUNTAY, ZJ.REMZI ÖZTOSUN, ZJ.GÜLCAN BAŞKURT, ZJ.BENGÜ TEKIN, ZJ.ORIT HABIP, ZJ.NADYA OTAG, ZJ.GÜLEN SEZMİŞ

GECE SONUNDA AFTER PARTİ

14 Mayıs Pazar günü Adana Hiltonsa Oteli’nde açık havada gerçekleştirilecek etkinlik saat 16.00’da başlayacak. Muhteşem etkinliğin ardından Hiltonsa Otel’de After Party düzenlenecek ve gece tüm hızıyla devam edecek.