Survivor'a kim veda etti ?

Survivor'a kim veda etti ?
Güncelleme:

Türkiye 24 Haziran gecesi Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine odaklanırken, TV8 ekranlarında Survivor'da eleme gecesi vardı. Eleme gecesinde adaya veda eden isim belli oldu.

Türkiye 24 Haziran seçimlerini konuşurken bir diğer tarafta da TV8'de yine Survivor heyecanı yaşanıyordu.

Kuzey Kıbrıs'taki final öncesi Dominik'teki son elemede Survivor'a veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu. Hakan "Çok iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Burada çok yakın dostlarım oldu. Hayatımın en büyük sürprizimi aldım. İstanbul'a en güzel ödülle gittim. Ve baba olacağımı öğrendim. Buraya bir kadına aşık geldim, iki kadına aşık döneceğim" diyerek veda etti.

Öte yandan Survivor`da geçen hafta ödül oyununu kazanan yarışmacılar ev sahibi oldu. Ev ödülünü Hakan, Turabi, Anıl, Murat Ceylan ve Nagihan kazandı. Murat Ceylan ve Nagihan Karadere ödülü paylaştı.  

KIBRIS'TA 6 KİŞİ YARIŞACAK

Acun Ilıcalı, konseyde yarışmacılara size bir sürprizim var diyerek yaptığı açıklamada, 'Bu sezonun son sürprizini açıklıyorum. Şu an da Dominik'teki son konseydesiniz. 6 yarışmacı birden Kıbrıs'taki finallerde olacaksınız.' dedi.

KIBRIS FİNALLERİ SİSTEMİ

Acun Ilıcalı Kıbrıs finallerinin sistemlerini de açıkladı. Yarın ve diğer gün yarı final oyunları oynanacak ve sonunda yarı finale 2 kişi çıkacak. Geri kalan 4 kişi Kıbrıs'ta oylanacak oradan da 2 kişi yarı finale çıkacak. Yarı finaldeki 4 kişi tekrar oylanacak ve finale 2 isim çıkacak.

SURVİVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

Survivor 2018'in finali her yıl olduğu gibi bu yıl da Kıbrıs'ta yapılacak. 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz Pazar akşamı yapılacak.  


 

Seçiniz...