Haberler

Türkiye Kupası Finali, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını açıkladı.Müsabakanın saati ise daha sonra açıklanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2019-2020 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını kararlaştırdı.

UEFA'nın 30 Mayıs'ta oynanacak 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde final standartları kapsamında yenilenen Atatürk Olimpiyat Stadı'nda resmi bir maç yapılması talebini değerlendiren TFF Yönetim Kurulu, daha önce 21 Mayıs 2020 Perşembe günü yapılacağı duyurulan final maçının tarihini 5 Mayıs 2020 olarak değiştirdi. Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasının saati ise daha sonra açıklanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Türkiye Kupası Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

mustafa:

memlekette ki boş yatırımlardan biri de bu stat yazık bu ülkenin paralarına yazık, stat yaparak futbol gelişmez, siz hiç ekonomisi tavan yapan isviçre danimarka norveç isveç gibi ülkelerin milyon dolarlık stat yaptığını duydunuzmu?italya gibi futbol olarak bizden kat ve kat üstün bi ülke de bile 4 dünya takımı milan inter artı lazio ve roma aynı stat ları kullanıyor, stat yapmak futbolun gelişmesi için değil yandaş firmaları zengin etmek içindir.

13
2
yanıtYanıtla
YAVUZ:

BAŞARILI YORUM

yanıt2
yanıt1
Futbol değişsin:

Siyasetçi iş yaptığını gösterebilmek için beton döker.

yanıt2
yanıt1
Memleketim:

Trabzon''da oynansa daha güzel olabilirdi.

6
6
yanıtYanıtla
gokhans:

bence adana olmalı belki bu sebep ile KOZA ARENA tamamlanmış olur ;)

3
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Yani milyonluk stat , arada kullanilsin di mi

3
1
yanıtYanıtla
serk:

Samsun neden hep görmezden geliniyor? çokta güzel bir stada sahip Samsun. ne milli maç verirler ne başka bişey!

3
1
yanıtYanıtla
Mete:

tek istanbul takımı fb kaldı. yine kıyak yaptılar fb ye. şampiyonluk zora girince bari ziraat kupası alsın diye. trabzon, alanya ve antalya nın ne günahı var. Çıkmış fb başkanı da adaletten bahsediyor. 25 dk da 3 penaltı alan dünyada yok. bu penaltıları alırken hakemler iyi, puan kaybederken hakemler kötü. Lig başladığından beri hakemler yardım etmese geçen seneki gibi yine küme düşme hattında olacaktı fb. İşi baştan sıkı tutmuşlar.

1
2
yanıtYanıtla
Makro:

Herşeyi ama herşeyi ıstanbulda yapın aman başka şehir yok

1
1
yanıtYanıtla
AGA61 AGA:

Trabzon samsun fark etmez anadoluda olsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title