Haberler

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de önümüzdeki 5 haftanın fikstürünü açıkladı

Güncelleme:

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen Spor Toto Süper Lig'in 12 Haziran'da başlayacağı kesinleşirken, TFF önümüzdeki 5 haftanın fikstürünü de belirledi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen Spor Toto Süper Lig'in 12 Haziran'da başlayacağı kesinleşirken, TFF önümüzdeki 5 haftanın fikstürünü de açıkladı. Geri kalan 3 haftanın fikstürü ise daha sonra belli olacak.

Yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig, 12 Haziran'da saat 21.45'te oynanacak Göztepe-Trabzonspor ve Fenerbahçe-HES Kablo Kayserispor maçlarıyla kaldığı yerden devam edecek.

26 haftası oynanan ligde, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir 53'er puanla zirveyi paylaşırken, onları 50 puanla Galatasaray takip ediyor.

TFF'den yapılan açıklamaya göre 27-28-29-30 ve 31. haftaların fikstürü şöyle;

Son Dakika: TFF, Süper Lig'de ilk 5 haftanın fikstürünü açıkladı

Son Dakika: TFF, Süper Lig'de ilk 5 haftanın fikstürünü açıkladı

Son Dakika: TFF, Süper Lig'de ilk 5 haftanın fikstürünü açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

10ur:

Liginiz futbolunuz batsın. İnsanlar canının derdinde bunlar paranın. Milyon euroları çöpe attınız. Tüm kulüpler borç batağında. İnsanlar ya işsiz kaldı ya da günde 39 Tl alabildi. Bu futbolcular yattığı yerden para almaya devam. Çalışanın hakkını alabildiği bir düzen gelsin artık. Çalışmadan milyon euro kazanmak saçmalık

1
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Kardesim bu adamlar milyon euro kazaniyor. Garibim ali 2300 tl ile hastanede temizlik yapiyor. Savunmayin oynasin hepsi.

3
0
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

Para para para

2
0
yanıtYanıtla
Alper:

her adale kas sakatlığına tff tazminat ödemelidir bu resmen bilerek yapılıyor çünkü hicbir takim bu kısa sürede hazır olamaz ve maçları bitiremez sırf ts düşmanlığına futbolcular bilerek sakatlanacak

0
1
yanıtYanıtla
Efe aslan:

Ya niye Nihat hocam 21 45 de degilde 1900 yap

0
0
yanıtYanıtla
Metin:

Yahu sizin derdiniz futbol falan değil milletin cebinde ki paralara göz diktiniz gariban halkımız ekmek derdinde iş derdinde sizler futbol Muş lan oynarsanız ne oynamasaniz ne

0
0
yanıtYanıtla
Efe aslan:

Ya niye Nihat hocam 21 45 de degilde 1900 yap

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title