Türkdoğan: Hilal Haça yenilmesin!

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde tam anlamıyla sahaya indi. Dün 25 metrelik yol üzerinde esnaf ziyaretleri yapan Türkdoğan, "Devletimizin ve ülkemizin bekası için Evet diyelim. Hilal Haça yenilmesin, Türklük bitti denilmesin" dedi.

Türkdoğan: Hilal Haça yenilmesin!

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde tam anlamıyla sahaya indi. Dün 25 metrelik yol üzerinde esnaf ziyaretleri yapan Türkdoğan, "Devletimizin ve ülkemizin bekası için Evet diyelim. Hilal Haça yenilmesin, Türklük bitti denilmesin" dedi.

21 Mart 2017 Salı 20:33
Türkdoğan: Hilal  Haça yenilmesin!


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, 18 Mart'ta gerçekleştirilen İlçe Kongresi'nin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını dün Mustafa Türkdoğan Başkanlığı'nda gerçekleştirdi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan Türkdoğan, "Geçtiğimiz hafta sonu MHP İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresini yaptık. Bu kongreyle MHP Alanya İlçe Başkanı sıfatıyla yeniden delegelerimizin 364 tanesinin oyu ile seçildik. Geçmişte 25 Ağustos 2016 tarihinden kongre gününe kadar birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu arkadaşlarımız vardı bunlara yenileri dahil oldu. Benimde dahil olduğun toplam 65 kişilik yönetim kadrosu ile daha güçlü, daha kalabalık ve daha aktif bir yönetim kurulu oluşturduk. Bu kadroyla Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı ile siyasi anlayışımız devam edecek. Bu anlamda bizlere destek veren delegelerimize, partililerimize ve tüm Alanya’ya teşekkür ediyorum. Kongremizin MHP’ye yakışır biçimde birlik beraberlik içerisinde geçmesini sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

'DEVLETİN BEKASI İÇİN EVET DİYORUZ'
Açıklamasına devam eden Türkdoğan şunları söyledi: "Bugün Türk milletinin Nevruz Bayramı’nı kutluyoruz. Baharın müjdecisi olan bayramımızın Türk milletine birlik beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün ki ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştireceğiz ve akabinde hızlı bir şekilde 16 Nisan’da yapılacak olan referandum süreci ile alakalı çalışmalarımıza başlayacağız. Sahaya iniyoruz. Alanya’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Ülkenin Birliği ve devletin bekası için Evet dediğimizi buradan herkese tekrardan söylüyorum.."

'LİDERİMİZE HAKARET EDENLERİ DELEGE YAPMADIK'
Kongre öncesinde delege belirlerken uyguladıkları kriterlerden de bahseden Başkan Türkdoğan, "MHP Genel Merkezi’nin 2000 yılında aldığı bir kararla MHP’nin üyelikleri sıfırlandı ve yeniden üye kaydına başlandı. 2000 yılından 2016 Ağustos ayına kadar MHP Alanya İlçe Teşkilatı’na kayıtlı olan üye sayısı 1.600’dü. Bizlerde göreve geldiğimiz günden kongre sürecine kadar olan 6 ay içerisinde 600 üye yaptık. Bu partinin kapısına gelen herkesi ayrım yapmadan üye yaptık. Kadın Kolları Başkanımız Sevim Hanım üye kayıt formları çekmece de duruyormuş kendisini üye zannediyormuş ancak yapılmamış. Biz geldik Sevim Hanım ve her geleni üye yaptık. Üyelerimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin politikalarına ters düşmeyen, Liderimize ve partimize hakaret etmeyen, devletin ve ülkenin bekası için MHP’nin politikalarını şiar edinen kişileri delege olarak belirledik. Sabah akşam şahsıma, genel başkanımıza, partime küfür eden hiçbir arkadaşımı delege yapmadım. Bütün sorumluluk benimdir" diye konuştu.

ESNAFTAN EVET İÇİN DESTEK İSTEDİLER
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri toplantının ardından 25 metrelik yol üzerinde referandum çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Tek tek iş yerlerine giren ve esnaflara evet broşürleri dağıtan Başkan Türkdoğan esnaflara, "Devletimizin ve ülkemizin bekası için Evet diyelim. Hilal Haça yenilmesin, Türklük bitti denilmesin" diyerek referandumda Evet demeleri konusunda destek istedi. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 21.03.2017 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81