Haberler

Bolulu Tır Şoförü Ukrayna'da Öldürüldü

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde yaşayan tır şoförü Fahrettin Altundağ, iş için gittiği Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürüldü.

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde yaşayan tır şoförü Fahrettin Altundağ, iş için gittiği Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, dün sabah saatlerinde Ukrayna'nın Vinnitsa kentinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde yaşayan ve Ukrayna ile Türkiye arasında taşıma işi yapan bir firmada çalışan tır şoförü Fahrettin Altundağ, Ukrayna'nın Vinnitsa şehrinde bulunan bir tır parkında mola verdi.

İddiaya göre, geceyi mola verdiği tır parkında geçiren Altundağ, sabah saatlerinde kimliği bilinmeyen kişiler tarafından gasp edilmeye çalışıldı. Kendisini gasp etmeye çalışan kişilere karşı direnen Altundağ, bıçaklı saldırıya uğradı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Altundağ'ın boğazının kesilerek öldürüldüğünü tespit etti. Ukrayna polisi, şüphelileri yakalamak için çalışmas başlattı.

Tır şoförü Fahrettin Altundağ'ın cenazesinin Ukrayna'daki işlemlerinin ardından memleketi olan Bolu'nun Yeniçağa ilçesine getirileceği öğrenildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (42)

hakkisöyleyen:

ecel - ama ameller niyete göre helal rizk icin calismakta ibadettir insallah ekmegi ugrunda sehit olanlar listesine kaydedilir ALLAH rahmet eylesin

81
4
yanıtYanıtla
YALAN SÖYLEYEN:

He şehit demi? Her önüne gelen şehit. Amekine falan bakma. Dİrek şehit. Ekmeği uğrunda şehit listesini getirin bakayım kimler var?

yanıt5
yanıt8
demode ediyorsunuz kutsal kelimeleri:

her öleni şehit yapıyorsunuz saçmalıyorsunuz sizlerde nasıl bir beyin nasıl bir anlayış var anlamak zor, , şehit vatanı toprağı uğuna savaşta ölendir yaralanan da gazidir, , pisi pisine ölmüş Allah rahmet eylesin keşke direnmeyip istediklerini verseydi belkide ölmeyecek soymaya kalkanları da polis yakalayacaktı

yanıt4
yanıt7
LAZOĞLU29:

BU YORUMU BEGENMEYEN 4 KISI, YORUMUN NESİ ZORUNUZA GİTTTİ

yanıt1
yanıt1
DURSUN:

Ukraynalı kadınlar da erkeğe şidette zirvede. nedir kardeşim bu kadın zulmü. Önüne gelen kadını boğazlayacak bu erkekler bak akıllı olun kadınlar.

17
4
yanıtYanıtla
Xjc:

Şahit olmadkk fakat başka birseylerde olmuş olabilir. Tek bir kadin erkeğe saldirmaz gibime geliyor

5
11
yanıtYanıtla
Ismet:

Kadinlara zulumu baslatan erkelerdir ve bunun ilerde kadinlarin daha acik gozlu ve daha cok tedbirli olucagina inaniyorum

4
11
yanıtYanıtla
BUZZY:

Dunyaya pislik ihraç eden bir ülke Ukrayna b en iyi bildikleri iş malum zaten kadın nüfusun yarısı ülke dışımda sanat icra ediyor oradaki aç lar da 3-5 kuruşa her şeye razı milli gelirleri 4 bin dolar seviyesinde turkiyede pavyonlarda çalışıp ayda eve bin dolar gönderince bütün mahalle o işlere saldırıyor açlık sofuluğu bozar denir ama bunların durumu daha değişik

13
2
yanıtYanıtla
cC:

kadına şiddete hayır

4
10
yanıtYanıtla
AA:

Rahatsiz

yanıt0
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title