TÜRK SANAT MÜZİĞİ BAHAR KONSERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2017 - 14:15, Güncelleme: 18.03.2017 - 14:15
 

TÜRK SANAT MÜZİĞİ BAHAR KONSERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

24 Mart’ta Türk Sanat Müziği severleri büyülemeye hazırlanan Manisa Musiki Derneği tüm çalışmalarını tamamladı ve konser anına geri sayım başladı.
Lale Salonu’nda düzenleyecekleri ‘Bahar Konseri’ne çok emek vererek hazırlanan Manisa Musiki Derneği’nin şefi Tahir Kahraman ve Başkan Mehmet Yumrukaya, dinleyiciler ile buluşmaya hazır olduklarını belirtti. HERKESİ AĞLATAN ANNEM ŞARKISININ SAHİBİ BULUNDU Önceki çalışmalarda Ayfer Ulusoy’un seslendirmesine karar verildiği ama çalışmalar sırasında duygusal anlar yaşatan ‘Annem’ şarkısını seslendirecek isim de karar kılındı . ‘Annem’ şarkısını sesi TRT Sanatçılarından Umut Akyürek’e benzeyen Evşan Diken okuyacak. KONSERE İZMİR’DEN MİSAFİR SANATÇI KATILACAK Konser sırasında sahne yönetimini sağlayacak olan Şef Tahir Kahraman’a destek olmak amacıyla İzmir Esendere Korosu Şefi Gürkan Öztürk orkestranın şefliğini gerçekleştirecek. MANİSA MUSİKİ DERNEĞİ’NE GENÇ ÜYELER KATILDI Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinden Arda Akyüz, Metehan Çıtak, Furkan Erdem, Zuhal Kılıç, Furkan Elitok, Beyza Kafalıer ve Ebru Sırlan, derneğin en genç ve yeni üyeleri. Denge Gazetesi’nde çıkan haberlerden sonra derneğe kayıt olarak koroda yer edindiler. Yeni üyeler Ebru Sırlan ustanın sazı eşliğinde “Sevemedim Kara Gözlüm” türküsünü seslendirdi ve büyük alkış aldı.          
24 Mart’ta Türk Sanat Müziği severleri büyülemeye hazırlanan Manisa Musiki Derneği tüm çalışmalarını tamamladı ve konser anına geri sayım başladı.
Lale Salonu’nda düzenleyecekleri ‘Bahar Konseri’ne çok emek vererek hazırlanan Manisa Musiki Derneği’nin şefi Tahir Kahraman ve Başkan Mehmet Yumrukaya, dinleyiciler ile buluşmaya hazır olduklarını belirtti.

HERKESİ AĞLATAN ANNEM ŞARKISININ SAHİBİ BULUNDU
Önceki çalışmalarda Ayfer Ulusoy’un seslendirmesine karar verildiği ama çalışmalar sırasında duygusal anlar yaşatan ‘Annem’ şarkısını seslendirecek isim de karar kılındı . ‘Annem’ şarkısını sesi TRT Sanatçılarından Umut Akyürek’e benzeyen Evşan Diken okuyacak.

KONSERE İZMİR’DEN MİSAFİR SANATÇI KATILACAK
Konser sırasında sahne yönetimini sağlayacak olan Şef Tahir Kahraman’a destek olmak amacıyla İzmir Esendere Korosu Şefi Gürkan Öztürk orkestranın şefliğini gerçekleştirecek.



MANİSA MUSİKİ DERNEĞİ’NE GENÇ ÜYELER KATILDI
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinden Arda Akyüz, Metehan Çıtak, Furkan Erdem, Zuhal Kılıç, Furkan Elitok, Beyza Kafalıer ve Ebru Sırlan, derneğin en genç ve yeni üyeleri. Denge Gazetesi’nde çıkan haberlerden sonra derneğe kayıt olarak koroda yer edindiler. Yeni üyeler Ebru Sırlan ustanın sazı eşliğinde “Sevemedim Kara Gözlüm” türküsünü seslendirdi ve büyük alkış aldı.
 

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.