Türk Milleti Dimdik Ayakta

Bartın'da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapmasında düzenlenen bir dizi programa katıldı. İlk olarak Bartın Valiliği tarafından düzenlenen Şehitlik ziyareti programına katılan Başkan Cemal Akın, daha sonra Bartın Üniversitesi tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen 15 Temmuz İhaneti ve Milletin Zaferi konulu konferansa ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere katılım gösteren vatandaşlarla selamlaşan Başkan Cemal Akın alanda görevli stantları gezerek stant görevlileri ile sohbet etti.

“Türk Milleti Dimdik Ayakta”

Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte vatandaşlara hitaben konuşma yapan Başkan Cemal Akın ” Çok saygıdeğer Valimiz, Vekilimiz, Rektörümüz Bartın’ımızın değerli yöneticileri, hanımefendiler, beyefendiler, saygı değer gençlerimiz hepinizi saygı ve sevgiyle hürmetle selamlıyorum. 15 Temmuz gecesi Türkiye en karanlık gecelerinden bir tanesini yaşadı. Maalesef vatan hainleri tarafından milletimizin üzerine kurşunlar ve bombalar yağdırıldı. Demokrasimize pranga vurulmak milli birlik ve bekamızı ayaklar altına almak, Türk Milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini başkalarına peşkeş çekmek isteyen hainler tarafından maalesef böyle bir kalkışma oldu.

Hatırlarsanız o akşam saat 22.20’de Sayın Devlet Bahçeli bu bir kalkışmadır, kabul edilemez, seçilmiş hükümetin yanındayız dedi. Yavaş yavaş sokağa çıkılmaya başlandı. O gün ki Başbakanımız, şuanda Meclis Başkanımız saat 23.05’de aynı şeyleri ifade etti. Sokaklar, meydanlar daha da kalabalıklaşmaya başladı. Daha sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey saat 00.25’de milletimize seslenerek milyonlar sokağa çıktı. Tankların önüne geçti, uçaklara karşı kendini siper etti. Bu birlik ve beraberlikle Türkiye’miz, bu millet ayakta kaldı. Şimdi ise bu birlik ve beraberlik devam ediyor. Bu kapı İslam’ın son kapısı. Bu kapıyı kırdırmayacağız. Allah’a şükürler olsun ki Türk Milleti dik dik ayakta. Allah birliğimizi daim eylesin. “ dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Cemal Akın, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında çeşitli spor branşlarında düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek ödüllerini takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
15 Temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.