Kapat !

TÜRK MİLLETİ ASİLDİR

TÜRK MİLLETİ ASİLDİR

Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, (FETÖ) Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından geçen yıl 15 Temmuz 2016da gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe kalkışmasının yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
Ayrancının görünümünü ve kaderini değiştiren sevilen başkan Büyükkarcı, ‘Geçen yıl Milli irademize, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı, hain bir darbe girişiminde bulunulmuştur, bu hain darbe girişimi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine bağlı kahraman askerlerimizin kararlılığı, Emniyet güçlerimizin şanlı direnişi ve topyekûn Türk Milletinin ölümüne direnmesi ile hainlere fırsat verilmemiş, hainler hedefine ulaşamamıştır.
Bu necip millet, gösterdiği direniş ile Çanakkale ruhunun hep canlı kaldığını bir kez daha göstermiştir. Demokrasinin korunması adına, canını ortaya koyan, kimileri gazi kimileri şehit olan aziz Türk milleti ile gurur duyuyorum. Milletimizin içine fitne tohumları ekmek isteyen tüm güçler gördüler ki, Türk milleti gerçekten büyük ve asil bir millettir. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet milletimize başsağlığı diliyorum. Ruhları şad olsun dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 93790

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın