Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Türk Metal’de Demirbaş ve ekibi adaylığını açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu öncesinde adaylığını açıklayan Murat Demirbaş, “Temsil noktasında en iyi şekilde yönetecek bir ekip kurduk. Önce Allah’ın izni sonra Makine Kimya çalışanlarının desteği ile en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü veriyoruz.”

DELEGE SEÇİMLERİNİ DOSTLUK VE KARDEŞLİK İÇİNDE SONUÇLANDIRDIK

MKE Fabrikalarında tamamlanan delege seçimlerinin ardından Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi Başkan Adaylığını açıklayan Murat Demirbaş, yönetimi ve fabrika çalışanlarıyla yemekte bir araya geldi. Alabalık tesislerinde verilen yemekte yüzlerce MKE çalışanı Demirbaş’ı desteklemeye geldi. MKE emekçilerini kapıda karşılayan ve hepsinin tek tek elini sıkan Demirbaş, yemek öncesinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi 4.Olağan Genel Kurulu için 20 Aralık 2018 tarihinde yapmış olduğumuz delege seçimlerini dostluk ve kardeşlik içinde sonuçlandırdık. Öncelikle bize bu yetkiyi veren değerli Makine Kimya çalışanlarına huzurunuzda bir kez daha teşekkür ederim. 26 Ocak 2019 tarihinde yapılacak olan kongrede bütün fabrikaları temsil noktasında en iyi şekilde yönetecek bir ekip kurduk.”dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİMİZİN SÖZÜNÜ VERİYORUZ

Demirbaş: “Kurduğumuz bu ekiple aday olacağımızı açıklıyorum. Tabiî ki delege arkadaşlarımızın bize vereceği destek ile kuracağımız bu yönetimle önce Allah’ın izni sonra Makine Kimya çalışanlarının desteği ile en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü veriyoruz. Hepinize bu basın toplantımıza katıldığınız için teşekkür ederiz.”ifadelerinde bulundu.

 

YÖNETİM

Şube Başkanı: Murat DEMİRBAŞ (MÜHİMMAT FAB.)

Şube Sekreteri: Musa KANDEMİR (AĞIR SİLAH VE ÇELİK FAB.)

Şube Mali Sekreteri: Harun DOĞAN (PİRİNÇ FAB.)

Şube Teşkilatlandırma Sekreter: Alihan PEHLİVANLI (SİLAH FAB.)

Şube Eğitim Sekreteri: Ercan TANRIBUYURDU (MÜHİMMAT FAB.)

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x