TÜRK KIZILAY’INDAN RAMAZAN PAKETİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2018 - 07:44, Güncelleme: 18.05.2018 - 07:44
 

TÜRK KIZILAY’INDAN RAMAZAN PAKETİ

Türk Kızılay’ı her yıl olduğu gibi Ramazan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine muhtarlar aracılığıyla vermeye başladı.
HABER TURAN IŞIK Ramazan dolayısıyla Türk Kızılay’ı ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Muhtarlar aracılığıyla gıda paketleri ve kavurmalar ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürüldü. ​   ‘YARDIMLARIN DEVAMI GELECEK’  Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahallesi Muhtarı Ferzende Eren, Kızılay tarafından verilen gıda paketlerini ve kavurmaları kendi aracıyla alarak mahallesinde ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiği vatandaşlara götürdü. Muhtar Eren, gıda paketlerini tek tek dağıtırken mahalle sakinleri başta Türk Kızılay’ı olmak üzere kendisine teşekkür ettiler. Eren, ilk partide 30 adet gıda paketi verildiğini ikinci etapta bu yardımların devam edeceğini belirtti.  
Türk Kızılay’ı her yıl olduğu gibi Ramazan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine muhtarlar aracılığıyla vermeye başladı.
HABER
TURAN IŞIK

Ramazan dolayısıyla Türk Kızılay’ı ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Muhtarlar aracılığıyla gıda paketleri ve kavurmalar ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürüldü.


 
‘YARDIMLARIN DEVAMI GELECEK’
 Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahallesi Muhtarı Ferzende Eren, Kızılay tarafından verilen gıda paketlerini ve kavurmaları kendi aracıyla alarak mahallesinde ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiği vatandaşlara götürdü. Muhtar Eren, gıda paketlerini tek tek dağıtırken mahalle sakinleri başta Türk Kızılay’ı olmak üzere kendisine teşekkür ettiler. Eren, ilk partide 30 adet gıda paketi verildiğini ikinci etapta bu yardımların devam edeceğini belirtti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.