ANA SAYFA > EKONOMİ > Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi 23 yaş zihinsel engelli 95 öğrenciyi sevindirdi

Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi 23 yaş zihinsel engelli 95 öğrenciyi sevindirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi 23 yaş zihinsel engelli 95 öğrenciyi sevindirdi

Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanlığı Engelliler Haftası nedeniyle Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda bulunan 23 yaş zihinsel engelli 95 öğrenciye ayakkabı ve çeşitli giysiler dağıtarak onları sevindirdi.

23 yaş zihinsel engelli öğrencilerle bir araya gelen Türk Kızılay’ı KarşıyakaŞube Başkanı Kamil Karadeniz ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel öğrenciler ile birlikte eğlendiler ve onlara ayakkabı ve giysiler vererek onları sevindirdi.

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, sevginin olduğu yerde engel olmaz, engelsiz bir dünya dileğinde bulundu ve “Engelli her bireyin yanındayız” dedi. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'in duyarlılığından dolayı teşekkür ederek “ Kurumumuza bağlı 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezimizdeki çocuklarımız gün boyu müzik eşliğinde eğlendi. Başkan Karadeniz ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır Şemikler Mahallesi'nde...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka sonunu getiremedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?