Arama Logo

Hıncal Uluç'tan gündem değerlendirmesi!




13
HINCAL ULUÇ'TAN DEĞERLENDİRME
Hıncal Uluç, futbol gündemindeki konularını A Spor'da değerlendirdi.
HINCAL ULUÇ'TAN DEĞERLENDİRME
12
TÜRK FUTBOLUNA İHANET
Galatasaray Türk futbolcularla Arsenal’i yendik, Monaco’da da Real Madrid’i yenip Süper Kupa’yı aldık. Şimdi Fatih Terim’in 14 yabancısı var, Şampiyonlar Ligi’nde nerede? UEFA’ya düştü… Peki orada nerede? 14 yabancı kararı, Türk futboluna ihanet kararıdır.
TÜRK FUTBOLUNA İHANET
11
VAR DENGELİ BAŞLAMIŞTI
Biz neyi konuşuyoruz neyi tartışıyoruz? Ben şampiyonu biliyorum, VAR’daki hakemler. Sahadaki de ‘Ben görmedim’ diye sıyırıyor. Haftada VAR ve sahada 7 maç alan hakemler var. VAR başta dengeli başlamıştı. Sonra başkanlar ‘VAR bizim için yok’ diyerek sallamaya başladı.
VAR DENGELİ BAŞLAMIŞTI
10
SAHTEKARLIK DÖNÜYOR

Süper Lig gerçekten iğrenç bir hal aldı. Süper Lig’de bir sahtekarlıktır dönüyor ve gidiyor. Hakemlerin hatalarını bir nebze olsun düzeltsin diye getirilmiş VAR sistemini hakemlerden beter kullanmaya başladık. Sahadaki hakem ve VAR hakemi işi bitiriyor. Aynı harekette birinde orta hakem VAR’a çağrılıyor, diğerinde çağrılmıyor.

SAHTEKARLIK DÖNÜYOR
9
NASIL GÖREV ALIR?
Ali Dürüst istifa etmişti, Galatasaray’a daha iyi hizmet etmek için istifamı geri aldım dedi. Böyle diyen biri federasyonda nasıl görev alır? Bu öyle diyecek, diğer temsilcilerin eli armut mu toplayacak?
NASIL GÖREV ALIR?
8
VAR'I YASAKLAMALIDIR
Bu hafta VAR hakemlerinin iflasıdır. Hüsnü Güreli, ligin sağlıklı bitmesinin istiyorsa VAR’ı yasaklamalıdır.
VAR'I YASAKLAMALIDIR
7
MAÇI VAR DÖNDÜRDÜ
Biz VAR uygulamasını berbat ettik ve bu kadar kısa sürede düzelmesine imkan yok. Galatasaray maçında resmen Bursaspor’un puanı çalındı. Belhanda’nın pozisyonunda VAR’a giden hakem, Emre’nin pozisyonunda gitmiyor. Maçı VAR döndürdü.
MAÇI VAR DÖNDÜRDÜ
6
TEK ÇARA VAR'I KALDIRMAK
İki ayda VAR’ı yönetecek hakemleri nereden bulup getireceksin? Tek çare VAR’ı kaldırmak. Biz bu sistemin altyapısına hazırlanamamışız, bu ortaya çıktı. Ben hala VAR'dan yanayım ama kötü uygulanmasına karşıyız.
TEK ÇARA VAR'I KALDIRMAK
5
İĞRENÇ HATALAR MAÇI
Bursaspor Galatasaray maçı hakem ve VAR ile başlayan iğrenç bir hatalar maçıydı. Bursaspor’da VAR hakemine yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi yaptı.
İĞRENÇ HATALAR MAÇI
4
PERİŞAN ETTİ
Galatasaray’ın sağ kanadını perişan eden bir adam vardı, Yusuf Erdoğan. Yusuf Erdoğan neredeyse Emre Taşdemir’in ikinci sarıdan atılmasına sebep olacaktı. Maç boyu Trabzonspor Yusuf’u nasıl kaçırmış diye düşündüm. Samet Aybaba onu oyundan aldı. Dakika kaç olursa olsun.
PERİŞAN ETTİ
3
HAKEM HER ŞEYİ YAPTI
Orta hakem ve VAR Galatasaray’a 3 puan vermek için elinden geleni yaptı. Görüyorsunuz her şey maçta Galatasaray’ın lehine. Üstüne bir de Samet Aybaba var. Bursaspor böyle bir maçı kaybetti. Yazık değil mi?
HAKEM HER ŞEYİ YAPTI
2
MİLLİ TAKIM YORUMU
Milli takım kadrosunu fevkalade olumlu buldum. Komplekssiz bir kadro. Bir takım adamların üstüne çizgi atanların komplekslerinden arınmış bir kadro. Bu kadro 2020 yılında oynayacak kadro olarak düşünülmüş. Gençler tecrübesiz diye ön hükümler yok.
MİLLİ TAKIM YORUMU
1
GÜNEŞ'İN YARDIMCILARI
Şenol Güneş’in yardımcıları Oğuzhan ve Emre Belözoğlu. Son maçın 90. dakikasında oyuna soktuğu Oğuzhan’ı neden milli takıma çağırdı diye soranlara cevaben söylüyorum. Şenol Hoca’ya yürekten başarılar diliyorum.
GÜNEŞ'İN YARDIMCILARI