Masa başı iş yapmak yerine sürekli olarak sahada çalışmayı kendisine ilke edinen Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, bunun yanısıra yurt içi ve yurt dışından öneml isimleri de bölgemize davet ederek Kapadokya’nın adeta gönüllü turizm elçiliğini yapıyor.

Bu güne kadar görev yaptığı yerlerin, gelişmesi, kalkınması ve tanıtımı adına elinden gelen her şeyi yapan Kaymakam Tekin, aynı zamanda üstlendiği NEVBİAD Başkanı olarakta yurt dışından önemli iş adamlarını, temsilcilerini ve bürokratlarını Nevşehir Kapadokya Bölgesine davet ederek, bölgenin tanınması adına da çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Kazım Tekin bu kapsamda Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jessy Yeunju Jang'ı makamında konuk etti. 

Kapadokya'nın gönüllü turizm elçisi Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, ziyarette Başkonsolos Jang'a uzun uzun Kapadokya'yı anlattı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Kaymakam Tekin, Konuk Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Jessy Yeunju Jang ile Bol bol Kapadokya bölgemizi konuştuk. Peribacalarını, Yeraltı Kentlerini, Sıcak Hava Balonculuğunu tek tek anlattım. Duydukları karşısında Başkonsolos Jang çok heyecanlandı. Ardından kendilerini Kapadokya'ya davet ettim" dedi.