Nevşehirli Hüseyin Koç, kız arkadaşı Merve Tari'ye Kapadokya'da müthiş bir evlilik teklifi yaptı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde tanışan Nevşehirli Hüseyin Koç, kız arkadaşı Merve Tari'ye Ürgüp Üç güzeller mevkiinde sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Daha öncesinde ayarladığı Kavak Belediyesi Zabıtaları tarafından uygulama noktası yol kontrollerinde araçları çevrilerek anonsla sağa çektirildi.

Kimlik kontrolü yapan ekipler, Hüseyin Koç'un kız arkadaşı Merve Tari'yi otomobilden indirdi. Erkek arkadaşı Koç'un ekip arkadaşlarıyla hazırladığı evlilik teklifinden habersiz bir şekilde otomobilden inen Merve'ye Evlimisiniz ? Ailenizin haberi varmı ? sorusuyla karşılaşınca çok şaşırdı. Zabıta ekipleri tarafından evli olmadıkları gerekçesi ile sizi merkeze götüreceğiz sözü üzerine büyük bir korku ve endişeye kapılan Merve'nin imdadına erkek arkadaşı Hüseyin'in şu sözleri yetişti; "O Zaman Evlenelim! "


Nevşehirli genç Hüseyin Koç, diz çökerek cebinden çıkardığı yüzükle kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunurken, arkadaşları da bu sırada gül yaprakları ve açtıkları Merve Benimle Evlenirmisin Brandası ile alkışlarla destekledi.

Yaşadıkları karşısında önce şaşkına dönen sonrasında ise büyük mutluluk yaşayan Merve, erkek arkadaşının bu teklifini kabul etti.

Hüseyin Koç, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada, kız arkadaşıyla bir yıldır beraber olduklarını belirterek, "Uygulama noktasında evlenme teklifi etmeyi düşündüm, Kavak Belediyesi Zabıta amirleri bunu anlayışla karşıladı. Bizim için çok özel bir an oldu." dedi.


Merve Tari ise otomobilde giderken o an zabıtaların gelip kendisini aşağıya davet ettiğini, önce çok korktuğunu ardından karşısında erkek arkadaşının Evlilik teklifi ile çok şaşırdığını ve "Evlenme teklifinde bulununca çok mutlu oldum ve kabul ettim." dedi.

Kavak Belediyesi Zabıta memurları ise çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken, "Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." diye konuştu.

Haber: Hamit Resul Doğan


En güzel Evlilik Teklifleri ve Düğün Organizasyonları FİB Organizasyon'da..
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74