Geçtiğimiz sezon yayınlandığı reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili son dönemde özellikle sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Üçüncü sezonun Kapadokya'da çekileceği de bu iddiaların arasındaydı.

Ancak dizinin sosyal medya hesabından 'Diriliş Ertuğrul''un Kapadokya'da çekileceği haberleri net bir şekilde yalanlandı.

"ŞEHİR KONUSUNDA BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR"


Diriliş Ertuğrul yeni sezonda nerede çekilecek? İşte Ertuğrul'un yeni adresi...

'Diriliş Ertuğrul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Medyada yer alan 'Diriliş Ertuğrul'un yeni adresi belli oldu' başlığı altında yazılan haberlerle ilgili düzeltme yapmayı uygun gördük. Çalışmalarımızın yapılacağı şehir konusunda herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır" ifadelerine yer verildi.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Didem Balçın ve Hülya Darcan'ın paylaştığı dizi, önümüzdeki günlerde üçüncü sezonu ile ekranlara gelecek.

Dizinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, sosyal medyadan Kapadokya'da çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak, "Hikayemizin geçeceği diyarlarda senaryomuz şekilleniyor" notunu düşmüştü.  Bu paylaşım sonrasında Diriliş Ertuğrul'un 3. Sezon çekimleri Kapadokya'da yapılacağı Yerel ve Ulusal haberlere düşmüştü. Son yapılan bu açıklama ile Nevşehirlilerin hayali suya düşerken Kapadokya turizmcileride büyük hayal kırıklığı yaşayrak bu habere çok üzüldü.

Nevşehir ve Kapadokya Sakinleri Şok Oldu...!

Diriliş Ertuğrul Dizisi, Kapadokyalı turizmciler için bu sene için son ve tek umut olmuştu.

İşte Dizinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ'ın 09 Temmuz 2016 tarihli sosyal paylaşım sitesi Facebook tan yaptığı o yazı ve Kapadokya'dan  paylaştığı resmi;

Bozdağ, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümleri için "Hikayemizin geçeceği diyarlarda senaryomuz şekilleniyor." dedi.




Ve son yapılan açıklama;