29-03-2019 FUTBOL

Turgutreis'te liderlik sevinci

Muğla Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Düğerek Güneşspor'u 2-1 mağlup ederek haftalar sonra yeniden liderlik koltuğuna yükselen Turgutreisspor'da, liderlik sevinci yaşanıyor.

Turgutreis'te liderlik sevinci

Muğla Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Düğerek Güneşspor'u 2-1 mağlup ederek haftalar sonra yeniden liderlik koltuğuna yükselen Turgutreisspor'da, liderlik sevinci yaşanıyor. Ligin ilk yarısında Düğerek ekibine ilk mağlubiyetini yaşatan Bodrum temsilcisi Turgutreis, ligin ikinci yarısında da rakibine ilk mağlubiyeti yaşatan ekip olarak bitime iki hafta kala liderliğe yükseldi.

 

Süper Amatör Lig’de en yakın rakibi Düğerek Güneşspor’a 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturanTurgutreisspor, ligin bitimine iki hafta kala puan kaybı yaşamak istemesken şampiyonluk sevincini yaşamanın hesaplarını yapıyor. 

 

Seçim nedeniyle bir hafta ara verilen ligde önümüzdeki hafta zorlu Dalyan deplasmanına çıkacak olan Turgutreisspor çalışmalarını sürdürüyor. Turgutreis’in teknik patronu Deniz Kibar'ın da, oyuncularıyla her fırsatta toplantılar düzenleyerek onları şampiyonluk yarışına motive etmeye çalıştığı ifade edildi. Özellikle de takımın deneyimli isimleri Nuri Gökmen, Melih Kemal Kırtay, Mustafa Topoğlu ve Metin Pozlu gibi futbolculara daha da fazla sorumluluk verme planı olan Kibar'ın, herhangi bir sıkıntı yaşamadan oynanacak iki maçtanda 6 puan çıkararak şampiyonluğa uzanmanın planlarını yaptığı belirtiliyor.

 

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk yaşayarak 2011-2012 sezonunda veda ettiği Bölgesel Amatör Lig'e yeniden çıkmayı arzulayan Turgutreisspor, 4 maçlık galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk sevincine ulaşmak istiyor. Yerel seçim arasından sonra yeniden lige geri dönüş yapacak olan Turgutreisspor, 7 Nisan’da Dalyanspor’la karşılacak.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler