28 Mayıs 2017 Pazar 13:11
Turgutlu’ya yağmur suyu hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Mimar Sinan Caddesi’ne yağmur suyu hattı döşeyerek, su taşkınları yaşanmasının önüne geçti.

MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Mimar Sinan Caddesi’nde yağmur suyu hattı ve kanalizasyon altyapı döşeme çalışmalarını tamamladı. MASKİ ekipleri, bin 400 metre prefabrik betonarme kutu menfez ile yağmur suyu hattı ve 600 metrelik beton boru ile kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla toplamda 2 kilometrelik hat imalatını hayata geçirerek, vatandaşların yağışlı havalarda rahat bir nefes almasını sağladı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Turgutlu ilçesinin büyük sorunu olan yağmur suyu sıkıntısını döşenen hat sayesinde ortadan kaldırdıklarını belirtti. Aslay, “Turgutlu ilçemizde Mimar Sinan Caddesi’ne yağmur suyu hattı döşeyerek, vatandaşlarımızın yaşadığı yağmur suyu çilesini sona erdirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’den aldığımız güç ve talimatlar doğrultusunda, MASKİ olarak geçmişten gelen bütün sorunları vatandaşlarımıza unutturacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.