TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ TANITIM LANSMANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2018 - 15:15, Güncelleme: 17.03.2018 - 15:15
 

TURGUTLU PRESTİJ EVLERİ TANITIM LANSMANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ege’nin incisi İzmir’de hayata geçirdiği yaşam alanları ile sektörünün devleri arasında bulunan Ege-Koop, İzmir dışındaki ilk projesi olan ‘Turgutlu Prestij Evleri’nin tanıtım lansmanını Turgutlu Hasbahçe’de düzenlenen toplantı ile gerçekleştirdi. Tanıtım lansmanında konuşan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan; “ 1 ay sonra örnek dairemizi tamamlamış olacağız. İşte o zaman neden prestij ismini seçtiğimiz daha iyi anlaşılacak.” dedi.
HABER ASUDE ONAR 8 Şubat tarihinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyelerinin katılımı ile temeli atılan Turgutlu Prestij Evleri’nin tanıtım lansmanı düzenlenen kahvaltı eşliğinde gerçekleştirildi. Turgutlu’nun çok büyük bir atak yaparak bütün dikkatlerini üzerine çektiğini belirten Hüseyin Aslan, Turgutlu’da bu projeyi herkesin büyük bir heyecanla beklediğini belirtti.   HÜSEYİN ASLAN; “34 YILIN BİRİKİMİYLE FİRMAMIZA GÜVENİLİYOR” İzmir’de tam 34 yıldır hizmet veren Ege Koop’un Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı konuşmada bu çalışmanın kendilerinin ilk İzmir dışındaki projelerinin olduğunu belirtti ve ekledi; “ Turgutlu projesi bizim ilk göz ağrımız. İzmir’de bizi herkes tanıyor, bizim projelerimizi bilmeyen yok. Çiğli’de yeni bir projeye başladık ve %80’ni satıldı. Alıcılar henüz yeri dahi görmediler, bu yılların birikimi ile kazandığımız güvenin sonucudur. Piyasaya bakıldığında artık bitmiş hazır evler dahi kolay kolay satılamıyor.” dedi.   “TURGUTLU’YA PRESTİJ KATACAĞIZ” Projelerinin ismini Turgutlu’ya mal etmek istediklerini belirten Aslan; “Turgutlu Prestij Evleri, bizim İzmir dışı ilk projemiz. Bizim için çok önemli. Turgutlu’da çok güzel bir yapılaşma mevcut. Yüklenici firmalar birbirinden güzel işler yapıyor. 34 yıllık kurumsal bilgi ve birikimimiz var ve biz gerçekten Turgutlu’ya adı gibi prestij katan yapılar inşa etmeliyiz. Bundan dolayı çok hassas bir şekilde çalışmalarımız sürüyor.” ifadelerine yer verdi.    “PROJEMİZ ENGELLİ VE YAŞLI DOSTU OLACAK” 1 ay sonra örnek dairelerinin görücüye çıkacağını da belirten Aslan; “En iyi, en sağlam ve en düzgün şekilde projemizi tamamlamak en büyük ve önemli hedefimiz. Turgutlu’da ve çevre ilçelerde bu projeyi duymayan ve bilmeyen kalmadı. Bizim çalışma prensiplerimizi ve bizi yetkili kurumlar dahil vatandaşlarımız da gelip inceleyebilirler, denetime açığız. Örnek dairemiz ile vatandaşımız bizim neyi amaçladığımızı görecekler. Mimarisine çok önem verdik, aynı zamanda engelli ve yaşlılarımız için daha kaliteli bir yaşam sürmelerini amaçlayan bir çalışma yaptık. Projemiz için engelli ve yaşlı dostu diyebilirsiniz. Biz firma olarak çok heyecanlıyız, bir an önce Turgutlu Prestij Evleri’ni gerçek sahiplerine teslim edip, güzel bir yaşam sürmelerini istiyoruz.” Düzenlenen kahvaltıda Start Key Yönetim Kurulu Başkanı Halil Altınsu ve Beton-İş Yönetim Kurulu Başkanı Ender Öden’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.    
Ege’nin incisi İzmir’de hayata geçirdiği yaşam alanları ile sektörünün devleri arasında bulunan Ege-Koop, İzmir dışındaki ilk projesi olan ‘Turgutlu Prestij Evleri’nin tanıtım lansmanını Turgutlu Hasbahçe’de düzenlenen toplantı ile gerçekleştirdi. Tanıtım lansmanında konuşan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan; “ 1 ay sonra örnek dairemizi tamamlamış olacağız. İşte o zaman neden prestij ismini seçtiğimiz daha iyi anlaşılacak.” dedi.
HABER
ASUDE ONAR


8 Şubat tarihinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyelerinin katılımı ile temeli atılan Turgutlu Prestij Evleri’nin tanıtım lansmanı düzenlenen kahvaltı eşliğinde gerçekleştirildi. Turgutlu’nun çok büyük bir atak yaparak bütün dikkatlerini üzerine çektiğini belirten Hüseyin Aslan, Turgutlu’da bu projeyi herkesin büyük bir heyecanla beklediğini belirtti.
 


HÜSEYİN ASLAN; “34 YILIN BİRİKİMİYLE FİRMAMIZA GÜVENİLİYOR”
İzmir’de tam 34 yıldır hizmet veren Ege Koop’un Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı konuşmada bu çalışmanın kendilerinin ilk İzmir dışındaki projelerinin olduğunu belirtti ve ekledi; “ Turgutlu projesi bizim ilk göz ağrımız. İzmir’de bizi herkes tanıyor, bizim projelerimizi bilmeyen yok. Çiğli’de yeni bir projeye başladık ve %80’ni satıldı. Alıcılar henüz yeri dahi görmediler, bu yılların birikimi ile kazandığımız güvenin sonucudur. Piyasaya bakıldığında artık bitmiş hazır evler dahi kolay kolay satılamıyor.” dedi.
 


“TURGUTLU’YA PRESTİJ KATACAĞIZ”
Projelerinin ismini Turgutlu’ya mal etmek istediklerini belirten Aslan; “Turgutlu Prestij Evleri, bizim İzmir dışı ilk projemiz. Bizim için çok önemli. Turgutlu’da çok güzel bir yapılaşma mevcut. Yüklenici firmalar birbirinden güzel işler yapıyor. 34 yıllık kurumsal bilgi ve birikimimiz var ve biz gerçekten Turgutlu’ya adı gibi prestij katan yapılar inşa etmeliyiz. Bundan dolayı çok hassas bir şekilde çalışmalarımız sürüyor.” ifadelerine yer verdi.
 
 “PROJEMİZ ENGELLİ VE YAŞLI DOSTU OLACAK”
1 ay sonra örnek dairelerinin görücüye çıkacağını da belirten Aslan; “En iyi, en sağlam ve en düzgün şekilde projemizi tamamlamak en büyük ve önemli hedefimiz. Turgutlu’da ve çevre ilçelerde bu projeyi duymayan ve bilmeyen kalmadı. Bizim çalışma prensiplerimizi ve bizi yetkili kurumlar dahil vatandaşlarımız da gelip inceleyebilirler, denetime açığız. Örnek dairemiz ile vatandaşımız bizim neyi amaçladığımızı görecekler. Mimarisine çok önem verdik, aynı zamanda engelli ve yaşlılarımız için daha kaliteli bir yaşam sürmelerini amaçlayan bir çalışma yaptık. Projemiz için engelli ve yaşlı dostu diyebilirsiniz. Biz firma olarak çok heyecanlıyız, bir an önce Turgutlu Prestij Evleri’ni gerçek sahiplerine teslim edip, güzel bir yaşam sürmelerini istiyoruz.”



Düzenlenen kahvaltıda Start Key Yönetim Kurulu Başkanı Halil Altınsu ve Beton-İş Yönetim Kurulu Başkanı Ender Öden’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.