Türel, terörü lanetledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,”Türkiye terör meselesiyle 30 senedir yaralanmaktadır. Teröre karşı ortak mücadele oluşturulması konusunda G20 Liderler Zirvesi sürecin içerisinde önemli bir avantaj oluşturuyor” dedi.

Türel, terörü lanetledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,”Türkiye terör meselesiyle 30 senedir yaralanmaktadır. Teröre karşı ortak mücadele oluşturulması konusunda G20 Liderler Zirvesi sürecin içerisinde önemli bir avantaj oluşturuyor” dedi.

17 Kasım 2015 Salı 15:46
 Türel, terörü lanetledi
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi kasım ayı ek meclis toplantısı Antalya Su ve Atık Su Genel Müdürlüğü (ASAT) toplantı salonunda yapıldı. Mecliste,26 madde görüşüldü. Meclis açılışında konuşan Başkan Menderes Türel, G20 Liderler Zirvesi’ne yönelik değerlendirmeler yaparak Fransa’da yaşanan terör olayını lanetledi.
“ŞİDDETİ LANETLİYORUZ”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,“Fransa’da söz konusu olan müessif olay hepimizi yüreğinden yaraladı “ dedi. “Şiddetle lanetliyoruz” diyen Türel,”Dünya’nın huzura ve barışa ihtiyacı olduğu bir süreçte artık ülkeler inşallah senin teröristin kötüdür benim teröristim iyidir anlayışından vazgeçerler ve teröre karşı ortak bir mücadele konusunda daha güçlü bir dayanışmayı sergilerler. Dünya’nın en güçlü ülkelerinde en huzurlu ülkelerinde bile terörün ne zaman ve ne şekilde ortaya çıkabileceğini kestirebilmek mümkün değil” diye konuştu.
“TÜRKİYE TERÖR MESELESİ İLE 30 YILDIR MEŞGUL”
Türkiye’nin terör meselesiyle 30 senedir yaralandığının altını çizen Türel, ”Bu meseleyle meşgul olmaktadır. Bu süreçte G20 Liderler Zirvesi’nin de Antalya’da yapılması tüm ülkeler tarafından bir fırsata dönüştürülür. Teröre karşı ortak mücadele oluşturulması konusunda G20 Liderler Zirvesi sürecin içerisinde önemli bir avantaj oluşturuyor” dedi. G20 Liderler Zirvesi ile ilgili bilgi paylaşan Menderes Türel, ”G20 Liderler Zirvesi organizasyonu Antalya’da birkaç gündür hızlı bir şekilde devam ediyor. Bize gelen bilgilere göre devlet başkanları ve ülkemize gelen misafirlerin şuana kadar memnun oldukları yönündedir. Bu durum bizi onurlandırmıştır. Liderlerle yapılan görüşmelerde gündemin en önemli konuşulan konusunun Antalya’nın misafirperverliği ve organizasyondaki başarısıdır” dedi.
“G20 ANTALYA İÇİN BİR FIRSAT”
G20 Liderler Zirvesi özellikle Antalya’nın tanıtımı için çok önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Türel, ” Zirvenin Antalya’da yapılmasında destekleri olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Liderlerin Antalya’da gördüğü misafirperverlik ve Antalya’nın tarihi ve turistik güzellikleri etkileyici olmuştur. Antalya bundan sonra böylesine büyük organizasyonlar için aranan bir şehir olma durumuna gelecektir” açıklamasını yaptı.
 
Son Güncelleme: 17.11.2015 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81